Milyen tanácsokat adnátok szülés előtt àlló nőknek? 38hkm
Mondogasd, hogy nemsokára vége és megölelheted a babád. Én mindkétszer elfelejtettem, miért is szenvedek, annyira kikészültem, hogy gyakorlatilag sokkolt, hogy jééé, itt egy gyerek :O :D
Csak koncentrálj végig arra, hogy miért is csinálod!
Én azt tanácsolnám, ne csak a szülésre készülj fel, mert hidd el, az a legkevésbé nehéz része a dolognak. Az megy felkészülés nélkül is. Persze, jó tisztában lenni a dolgokkal, és erre is szükség van.
De nagyon hasznos lenne a szoptatásra rendesen felkészülni, mert nem fog menni ösztönösen, ahogy azt elképzelik sokan, hogy majd az úgyis jön magától.
Főzz előre és fagyassz, amennyit tudsz. Kérj segítséget a házimunkával, bevásárlással. Szervezz le előre segítséget. Ha csak teheted, rendben és tisztán hagyd ott a lakást, amikor elmész szülni, mert mikor hazaérsz, kisebb bajod is nagyobb lesz a mosogatásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!