Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 7 nap és császárom lesz '...

7 nap és császárom lesz ' hogyan zajlik ,mennyi idő a műtét?

Figyelt kérdés
Nagyon félek ..😔
2020. jún. 15. 21:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Anett1988

Sajnos ez igaz. Álmaiban ilyenre nincs lehetőség, aki mégis ilyet szeretne annak súlyos 100ezreket kell kifizetni érte.

Köszönöm, neked is jó babázást. 7 hónapja egy kis csoda él/lakik velünk.

2020. jún. 16. 13:04
 12/13 anonim ***** válasza:
2# vagyok. Nagyon jó volt olvasni a történeted kedves 7-os! Nekem 17:37-kor született a kicsim, másnap reggel 6-kor mehettem a picihez. M8vel inkubátorban volt nem is foghattam meg, csak nézhettem. Az egyik csecsemősnővér éppen cserélte a pelusát amikor egyszer mentem "nézegetni" és akkor..ott...mondta hogy üljek le, a kezembe adja amíg ő kicseréli az inkubátorban az alatétet. Akkor foghattam meg először, akkor éreztem az illatát először...bőgtem mint egy sz*ros kisgyerek. Bármikor újra csinálnám érte. 🙂
2020. jún. 21. 20:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves 2/12es.

Én el sem tudnám képzelni, hogy születés után nem legyen velem. Persze vannak egészségügyi okok ami miatt nem lehet, ezt megértem én is, de az amikor "csak" azért nem lehet az anyával a baba mert császármetszést alkalmazták azt nem tudom sem megérteni, sem elfogadni. Az én esetem is példa arra, hogy ez működik, persze nem Magyarországon.

Kedves kérdező, hogy vagy? Neked milyen élmény volt?

6-os vagyok.

2020. jún. 21. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!