Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 4 hónapja szültem.172 cm és...

4 hónapja szültem.172 cm és 66 kg vagyok,de bele vagyok betegedve, hogy nem tudok visszafogyni és undorítónak látom magam,volt vki így?

Figyelt kérdés
Az eszem azt mondja nem olyan vészes ez, a hasam full lapos, de a többi... 😔😔😔

2020. jún. 12. 08:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
En 171 cm vagyok ehhez 62 kiló a normál súly a nagykönyv szerint. Biztosan nem vagy kövér. Az 58 nekem irreálisan kevésnek tűnik. Amúgy hogy próbálsz fogyni? No meg van aki szoptatás alatt nem tud fogyni szóval ne depizz. Lesz jobb is.
2020. jún. 12. 12:09
 12/16 A kérdező kommentje:

Nincsen tejem sajnos már a kórházban is tápszert kapott 2. Nap. Rendeltem keto menut de semmi nem ment le, ugyelek a szenhidratra es mozgok. Egyebkent mar fogytam valamennyit ez tény de innem mar nehezen indul meg.

Én el nem tudom kepzrlni hogy egy 171/61 hogy lehet gebe? Mikor 54 kilo voltam na akkor gebe voltam visszatekintve

2020. jún. 12. 13:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Pedig 173 cm 62 kilósan én is gebe voltam: kiálló arcél, fogpiszkáló kar stb... 60 alatt pedig egészségtelenül anorex. Ez testalkat es izomzat kérdése is. Én mondjuk sportolok is és az izom azért extra súly.
2020. jún. 12. 14:02
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hat szules után azért MEH a hormonok játszhatnak veled picit szerintem. De ha tartósan nem tudsz fogyni mindenképp nézess egy verkepet hormonokkal.
2020. jún. 12. 16:35
 15/16 khniki ***** válasza:
67%
20 kg volt rajtam szüléskor. Utána szoptattam, tehát nem diétázhattam. Baromira nem volt lapos a hasam. Mikor 6 hónap után befejeztem a szoptatást, végigcsináltam egy diétát. Ekkor még 6 kg volt rajtam, a diétával lement 2. A maradék 4 kínkeservesen, borzasztó lassan tűnik el. 9 hónapja szültem, még mindig van rajtam 3 kg. Zavar, mert egy csomó csinos ruhámat nem tudom hordani, mivel kiadják a hasamat. Folyamatosan küzdök és remélem, hogy a kisfiam 1. szülinapjára már egy bombázó leszek.
2020. jún. 13. 12:55
 16/16 A kérdező kommentje:
Hasonlóan vagyok én is utolsó 😊
2020. jún. 13. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!