Kiegyensúlyozott, boldog császáros anyák válaszolnátok?
Olyan császáros anyukákat kérdeznék, akiknek nem okozott semmilyen lelki gondot, hogy csaszar lett. Mivel magyaraznad egy kivulallonak miert nem lettel szomoru?
Engem beszívott ez az egész és szeretném tudni hogy ennek mi a pozitív értelmezése.
Nekem még nem megy..
Köszönöm szépen
Egyébként annyira téves a bármelyik szülést az élmény szempontjából megközelíteni.
Oke hogy életünk legnagyobb dolga. De ez nem feltétlenül nyaralás hogy élmény kell hogy legyen.
Minden esetben az egészség a legfontosabb. Ha az nincs , már pedig elég gyakori valamilyen magzati vagy anyai kisebb nagyobb egészségügyi probléma fellépése, akkor nem beszélhetünk semmilyen élményről.
Szules elott kb 10 percel tudtam meg hogy csaszarom lesz, nemis tudtam hogy aznap.
Kifejezetten orultem neki!
Nekem borzaszto volt a terhessegem, orultem hogy vege es a kezembe tarthatom vegre az eletem értelmét!
2 honapos es orommel gondolok vissza a csaszarra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!