Szülés után vérátömlesztés?
Semmi külcsi. Intravénásan rádkötnek egy zacskó vért. (vagy több napon át). Utána meg vastabletta ezerrel.
De mondjuk ezt előre nem lehet tudni.
Miért gondolod? haemofiliás vagy? Akkor már kaptál volna többször vért és tudnád mi az. Nem tudhatod előre, hogy lesz-e komplikáció a szülésnél. Nem a baba vérátömlesztésére gondolsz?
Egyébként vért ugyanúgy kapsz mint infúziót, tehát ugyanúgy bekötik.
Ha alacsony a vasad, c-vitaminos vasat kellene szedned (Neo-ferrogamma vagy mi a szöszt kellett nekem is). Dokid nem mondta?
Egyébként pedig nem biztos, hogy sok vért veszítesz szülés alatt, ezt előre senki nem tudja...
kedves kérdező?
mennyi az az iszonyatosan alacsony?
én 80-as hgb-al mentem szülni másnap már csak 76 volt.!!!
engem is befenyitettek de végül nem kaptam mert nem szivódik fel a szervezetemben.
ha sokáig alacsony a hgb megszokod és együtt lehet élni vele ... én km-ket gyalogoltam a terhesség végén is és sose szédelegtem pl. a dokik meg úgy állitották be hogy már halni készülnék mert nem tankönyvi az adat...
istenem semmi baj nem lesz ha kell kapsz majd vért és szülés után kapkodod a vasat. ..-megijedni nem kell-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!