Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csaszarmetszeshez orvos...

Csaszarmetszeshez orvos felkeresese a 25. Heten? Lehetseges?

Figyelt kérdés
Csaszarmetszessel szeretnek szulni, a nogyogyaszom viszont egyszer emlitette hogy csak pszichologiai velemenyre hivatkozva lehet. Egyre biztosabb vagyok abban, hogy csaszart szeretnek, ezzel kapcsolatos negativ velemenyeket nem kerek. A 25. Heten van eselyem ilyen papirt szerezni? Vagy hol/hogyan talalok olyan orvost aki keresre elvegzi? Valakinek van ilyen tapasztalata? A nogyogyaszom ajanlott egy szulesznot, de igy nem sok ertelmet latom felkeresni. Egyebkent magan nogyogyasz, eleg sulyos osszegeket hagyok nala, nem tudom ez szamit-e.

2020. máj. 17. 20:38
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:

19-20: Azert remelem, hogy aki ideteved kesobb hasonlo erzesekkel mint en, figyelmen kivul hagyja ezt a tipikus magyar hozzaallast, es latja hogy engem vegul az orvos maximalisan tamogatott es tobb indokkal alatamasztotta hogy ez jobb dontes nekem. Minden ember mas, nem a kozepkorban elunk szerencsere. Annyit mondanek meg, hogy a beszelgetest azzal zarta hogy ez a 21. Szazad es mindenre van megoldas. Egy orvos mondta ezt.

18: koszonom :) most mar koncentralhatok fontosabb dolgokra!

2020. máj. 18. 13:59
 22/45 anonim ***** válasza:
24%
Persze, na pont az ilyenek mint te lesznek mert szülés után depressziósak, mert nem tudják elfogadni a testükön bekövetkező változásokat, a megnyúlt melleket, a csüngő hasat. Erre a gyerekvállalás előtt kellett volna gondolnod. Rengeteg gyerek vár örökbefogadásra, így a tesdted és az elméd se sérült volna.... Igaz az elméd már í]y is sérült, hisz egy teljesen természetes folymaot nme tudsz elfogadni, inkább feldaraboltatod magad, iq-d biztos negatív.
2020. máj. 18. 14:17
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

"Anyáink évstzázadokon keresztül megszülték a gyerekeket császár nélkül."

Meg is haltak elég sokan szülésnél. Csecsemők és anyák egyaránt. Vagy rosszabb esetben egy életre fogyatékos lett a gyerek a szülés közben fellépő komplikációk miatt. Kockáztass csak, ha akarsz, de ne ítéld el azt, aki nem teszi.

2020. máj. 18. 15:03
 24/45 A kérdező kommentje:
22: antibiotikumot se szedj meg fajdalomcsillapitot se, meg ugy egyeb mas vizsgalatra se menj mert az ordog muve, anyainknak se volt szuksege ezekre evszazadokon keresztul. A csungo has es mellek nem tudom hogy jon ide, gondolom nem minden hozzaszolasom olvastad el mert nem a testem valtozasa az ok.
2020. máj. 18. 15:51
 25/45 anonim ***** válasza:
78%

En természetesen szültem mint már korábban írtam. Semmi csodálatos nincs benne. Rohadt kockázatos és esetleges. És pl mi mind a ketten majdnem ottmaradtunk a gyerekkel. Ha megcsászároznak egy nappal korábban (több mint 30 órát vajúdtam) akkor kb 3 nap kórház után távozunk. Így meg PIC osztály meg amit akartok.

Persze marha jó egy komplikáció mentes hüvelyi szülés. En is ezt mondom. Ki garantálja nekem, hogy a következő szülésem az lesz? Ki? Senki. A program császár talán persze nagyobb szívás az anyának ( kérdőjel az en 33 órás vajúdásomhoz képest és ahhoz képest, hogy szanaszét szakadtam) de a babának igenis sokkal biztonságosabb. Ha nem az lenne, akkor nem ezt csinálnák, mikor gáz van a babával. Szóval ezen kár is vitatkozni.

Mondjuk én nem akarok több gyereket, bár nem a szülés miatt én a terhességet gyűlöltem. Ha újra szülnék megint természetes úton probalkoznek, mert annyira nem érzem vészesnek az én fájdalmaimat meg így sem és meg sose műtöttek szóval nekem az félelmetesebb. De mindenképp keresnek egy orvost, aki vállalja, ha 10-12 órán belül nincs meg a baba kiszedi. Mert én ezt még egyszer végig nem csinálnám a szent természetes szülés oltárán, hogy kockáztatjuk a baba életét. Én mindenképp a választás szabadsága mellett vagyok. Ez meg, hogy mi a természetes meg régen hogy volt. Régen féltéglával verték ki a fájós fogat érzéstelenítés nélkül. De gondolom a nagy természetesség pártiak már nem így járnak el manapság...

2020. máj. 18. 16:11
 26/45 A kérdező kommentje:
25: Nagyon sajnalom, tobb embertol is hallottam, hogy milyen traumat eltek at. En biztos vagyok benne hogy pont igy ereznek mint te es lehet, hogy igy is trauma lesz nekem is.
2020. máj. 18. 16:47
 27/45 anonim ***** válasza:
100%

A császár is válhat traumává, egyik sem sétagalopp, sajnos ez van. Van olyan barátnőm, akinek nem sikerült a császáros észéstelenítés és étlrezte, ahogy felvágják. Az elején azt hitték, csak hisztizik, és csak utána altatták el.

Amúgy általában nem a pcsosok lesznek depressziósak, hanem azok, akik mindenáron természetesen akarnak szülni, aztán nem sikerül.

2020. máj. 18. 17:04
 28/45 anonim ***** válasza:
30%
Kimutatták, hogy a császáros babáknak egészen más a belflórája, mert nem találkozik a hüvely baci kultúrájával és ez nem biztos hogy egészséges.
2020. máj. 18. 18:36
 29/45 anonim ***** válasza:
67%
Ha annyira fontos lenne az a hüvelyi baci akkor megkapná máshogy. Ne röhögtess már hogy a mai orvostudomány szerinted képtelen lenne levenni egy mintát anyukától majd eljuttatni a gyerekhez.
2020. máj. 18. 20:46
 30/45 anonim ***** válasza:
22%
Mindegy, daraboltassa fel magát, csak nehogy, elkapjon közben egy jó kis multi rezisztens bacit.
2020. máj. 18. 20:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!