Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik nagyon rosszul élték meg...

Akik nagyon rosszul élték meg hogy császár lett, Ti hogy dolgoztatok fel?

Figyelt kérdés
Nálunk nagyon súlyos komplikáció lépett fel, több gyermeket nem tervezünk.
2020. máj. 4. 15:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem apás szülésből lett császár, 11 óra vajúdás után. Sajnos rajta volt 3x a zsinór a nyakán a lányomnak. Jelezte a ctg, fájáskor esett a szívhangja. Fojtotta a zsinór! (a nyaki artériát szorította, kék volt, mire kivették)

Én nagyon rosszul releagáltam a spinális érzéstelenítésre... Az őrzőben órákig kék voltam, oxigénhiányos... Anyukám és a férjem szerint úgy néztem ki, mint aki haldoklik.... És úgy is éreztem. Ráadásul egy pillanatra el is ment minden. Akkor megijedtem.. Borzasztó volt! Soha többet...

Szóval szörnyű élmény volt :(

Eleve apás szülésre készültem lelkileg, plusz a baba és az én oxigénhiányom is rátett egy lapáttal. Nem volt jó élmény.

Utána jött a spinális miatti migrén, a kislányomat a császár miatt csak a 3. napon kaptam meg.. Addig csak szopni hozták ki room in szobában..

2020. máj. 4. 20:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Folyt. Úgy dolgoztam fel, hogy 3 hetesen tartós beteg lett a lányom. Nem tudtam magammal törődni. Szóval sehogy.
2020. máj. 4. 20:24
 13/14 anonim ***** válasza:
82%
9-es el tudom képzelni, hogy ne legyen szules “élményem”. Azért nem nevezném túl nagy élménnyek. Spirituális micsodának sem. Tudod mi volt végig a fejemben? Kb mint barmelyik sportversenyemen. Na hajrá. Legyünk túl rajta. A francba mi az hogy nem tagultam? 24 óra eltelt!!! Ok semmi gond nyomjuk tovább. Gyerünk, kibirod lelegezz. Hajrá. Ok. Ha most azt mondja nem tagultam, akkor kiugrom azon az ablakon. 4 ujj?! Szuper!!! Most jön a neheze. Gyerünk gyerünk. Ne visits, ne visits. Jobban elfáradsz lelegezz. Lelegezz. Nyomj. Oké nyomok. Halvány fingom nincs mit csinálok. Nem nem csukom be a szemem. Akkor sem. Francba most akkor hova kell nyomni?! Ezt en nem ertem. Uhhh ok. Jezusom ez a hang volt a gatmetszes?! Kint van. Jé, hova lett a hasam?! Mi az hogy szaros magzatvizet nyelt és szorcsog? Mi az hogy elvittek? Ja jó majd hozzák. Mi? Nem áll el a vérzés?! Francba. Ez mit jelent? Na neeee. Most aztan már meg ne mutsenek. Ok-ok mindegy mit matatsz. Na most ez mi? Jó tökmindegy. Jesszus ez meg egy sokker? Ok végül is nem faj. Picit csipked. Szuper. Elállt. Mi az hogy a PIC-re vittek legzestamogatasra?! Au. Most meg varrnak is?! Na jó akkor most várunk és utána mehetünk a PIC-re. Ez után meg kétszer elaljultam és 3 napig csak akkor láttam a babát amikor a ferjem letolt a tolószékben a PIC-re. Jah. Marhára el tudom képzelni az életem a szules “élmény” nélkül.
2020. máj. 4. 21:24
 14/14 anonim ***** válasza:
94%

Az elsőnél szivárgott a magzat íz, de fura szaga volt irány a kórház, ott elfolyt teljesen fajasok meg sehol.

Kiderult, hogy csak 30 cm hosszú a koldokzsinor(genetika)

Azonnal császár mert ha tényleg elindul kifelé letep mindent.

Így a mécses,CD meg a keksz a férjemnek táskába maradt...

Elég vacak volt, bent volt a mutoben, de mégis..

Hosszú hónapok voltak mire tuljutottam rajta, az idő segített. Azóta volt 2 program császárok már egyáltalán nem zavart.

2020. máj. 4. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!