Akik nagyon rosszul élték meg hogy császár lett, Ti hogy dolgoztatok fel?
Nekem apás szülésből lett császár, 11 óra vajúdás után. Sajnos rajta volt 3x a zsinór a nyakán a lányomnak. Jelezte a ctg, fájáskor esett a szívhangja. Fojtotta a zsinór! (a nyaki artériát szorította, kék volt, mire kivették)
Én nagyon rosszul releagáltam a spinális érzéstelenítésre... Az őrzőben órákig kék voltam, oxigénhiányos... Anyukám és a férjem szerint úgy néztem ki, mint aki haldoklik.... És úgy is éreztem. Ráadásul egy pillanatra el is ment minden. Akkor megijedtem.. Borzasztó volt! Soha többet...
Szóval szörnyű élmény volt :(
Eleve apás szülésre készültem lelkileg, plusz a baba és az én oxigénhiányom is rátett egy lapáttal. Nem volt jó élmény.
Utána jött a spinális miatti migrén, a kislányomat a császár miatt csak a 3. napon kaptam meg.. Addig csak szopni hozták ki room in szobában..
Az elsőnél szivárgott a magzat íz, de fura szaga volt irány a kórház, ott elfolyt teljesen fajasok meg sehol.
Kiderult, hogy csak 30 cm hosszú a koldokzsinor(genetika)
Azonnal császár mert ha tényleg elindul kifelé letep mindent.
Így a mécses,CD meg a keksz a férjemnek táskába maradt...
Elég vacak volt, bent volt a mutoben, de mégis..
Hosszú hónapok voltak mire tuljutottam rajta, az idő segített. Azóta volt 2 program császárok már egyáltalán nem zavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!