Telki kórház vagy a Dr. Rose magánklinika szülészete? Melyik a jobb?
Itthon a magánklinikán is a szülés árába általában beletartozik a 4 napos ellátás. Nyugaton sok országban lazább a terhesgondozás is, kevesebb vizsgálat, vérvétel, stb. van. Szerintem ez nem túl jó, én még itthon is keveslem a vizsgálatokat. Egyébként, nem tudom, de szerintem itthon hazamehetsz szülés után saját felelősségre, ha nem vagy életveszélyben, bár lehet, hogy nem, mert nem csak rólad van szó, hanem a kisbabáról is.
Utolsónak és azoknak írnám, akik azt mondják, hogy inkább "ingyen" szülnek, és másra költik a pénzt. Ez rendben van, de általában azoknak, akik magánklinikára mennek szülni, van pénzük másra is, utazásra, stb. Nem fognak hiányt szenvedni, persze vannak kivételek, akik úgy szedik össze ezt a pénzt. Mindenkinek magánügye, hogy mennyi pénze van és hogy magánkórházban szül-e vagy sem.
Én is irtózom az állami kórházaktól, sajnos, egy pozitívumot sem tudnék írni egy kórházról sem, a dolgozók hozzáállasától és viselkedésétől kezdve sok minden felháborít, és mindezt úgy kapják az emberek, hogy nem kevés pénzt adóznak. De mindegy.
Sziasztok!
Én a Maternity-Kútvölgyi Klinikán szültem.
Maximálisan meg vagyok elégedve,gondolok itt az általános vizsgálatokra is!Minden nővér,recepciós,ápoló nagyon kedves,segítőkész!A választott orvosom-ajánlás útján-dr Rigó Barbara volt,mindenkinek tiszta szívből ajánlom!!!!Az éppen ügyeletes orvos dr Csabay is nagyon rendes volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!