Telki kórház vagy a Dr. Rose magánklinika szülészete? Melyik a jobb?
De könyörgöm 130 ezer forint az EDA-ért?
Ha lenne annyi pénzem ezer százalék, hogy nem arra költeném.
Mert 100-200 ezer forint okés, de ennyi, na az már túlzás.
Számomra értelmetlen dolognak tűnik.
Van, akinek ez nem drága. Úgy valóban húzós, ha valaki gyűjt rá, különben nem lenne rá pénze, és másra is tudná költeni. De akkor miért ne, ha valakinek van rá pénze bőven.
Viszont, tudok pár esetről, amikor a sima kórházban, ha kérsz, akkor sem adnak EDA-t vagy lespórolják. Pedig jogod lenne hozzá szerintem.
Annyi amennyi, azért ilyenek az árak, mert van aki kifizeti, különben nem érné meg nekik, hogy fenntartsák a helyet.
Azért annyi amennyi a Róbert Károly, sokkal olcsóbb, mint a Telki vagy a Rose, mert ott nem a luxust fizeted meg, hanem, hogy kicsit jobb körülmények között szülsz talán, mint egy állami kórházban és nem kell borítékban pénzt dugdosnod senkinek.
A Telkiben és a Roseban pedig a "luxust" vagy a megszokott körülményeket fizeted meg, ennyi. Egy 5 csillagos szállodában, meridien, radisson stb. egy sima alap szobáért kb. 60 ezret fizetsz egy éjszakáért általában. Addig, amíg van, aki kifizeti, ennyi lesz az ára:)
Nekem a Margitban 2000-ben és 2009-ben is volt EDA ingyen, sőt a másodi szülésemnél -vasárnap volt- anőgyógyászom csináltam.
Elsőnél nem kellett kérni, könyörögni, felajánlották a lehetőséget, előtte nem is tudtam, mi az.
Másodiknál már úgy mentem, hogy kérek, nem számított, hogy hétvége van.
Egyetértek, azzal viszont nem, hogy ugyanannyi lenne, ha ne lenne TB támogatás. Ugyanennyi lenne, mint a Róbert Károlyban, azaz 300 ezer körül.
Ha a terhesgondozással együtt nézzük a Telkit és a Roset, akkor lesz párszáz ezer eltérés, ami ilyen összegeknél már annyira nem számít. Míg a Telkiben 1 millió körül lesz kb. a végösszeg, addig a Roseban azért több, főleg, ha az ember az 500 ezres terhesgondozási csomagot választja.
Azzal sem értek egyet, hogy messze lenne a Telki, én Bp. másik végéből járok oda és 20-30 perc alatt kényelmesen bent vagyok, persze, akkor járok, mikor nincs dugó kifelé. De, ha szülni megy az ember és éppen dugóba kerül, ami bármelyik kórház felé megeshet, azért általában nem azonnal szül meg az ember.
Én nagyon sokat gondolkoztam, melyiket válasszam a kettő közül, és bevallom most is nézegetem a Roset. Annyi nem tetszik benne, hogy csak két orvosuk van, azért fontos, hogy legyen az embernek választási lehetősége, ne csak két orvos között, bár nagyon jókat hallottam róluk. És az sem tetszett, hogy nem néz ki kórháznak, nem úgy értem, ahogy írtad, a csempe és többi:), hanem nem olyan nagy talán, és hogy kezdők, bár az is igaz, hogy attól még lehet jó. Ami viszont tetszett, hogy az ember szívesen menne oda, mert kedvesek és nagyon profi a kapcsolattartás, érzi az ember, hogy fontos, ami a jó merketingnek köszönhető, amit a Telkiben annyira nem érzek.
utolsónak:
akkor rossz helyen kérted eenyi pénzért:-(((
Amúgy örülök, hoy nem dobtak ki a kórházból másnap,szépen hangzik, hogy nyugaton mehetsz haza, de szerintem ez eü csak rajtad spórol
Na mindegy én inkább elutazom az a pénzt és ingyen szülök, ill szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!