Szülés után nektek fordult elő inkontinencia/pisiltetek be?
Mennyi idő után álltatok helyre? Mennyi alkalommal történt meg?
Észrevette rajtatok valaki, vagy sikerült megúszni a ciki helyzetet?
Csajok csináljátok a kriston intim tornát,csodákra képes,tapasztalat.
És az ugrálós,futkározós,súlyemelős sportokat el kell felejteni. Nem azért mert becsurog,hanem mert nem tesz jót a női szerveknek.
Szülés után az elsô napokban egy az egyben bepisiltem, ha éreztem, hogy kell akkor már kb késő volt, mert megfogni képtelen voltam. Lassan múlt el, lett újra használható a megerőltetett izom. 6 hetes kontrollra rendben voltam. Az intim torna/ gát izom torna sokat segített rajta. Most a második terhességem alatt is sokat kínlódok ezzel. Egy tüsszentés és kész a “baj”.
Szülés után az első napokban inkontinencia pelenkát (tena pants) hordtam, ami így minden gondot kivédett. Most is az került a csomagba.
Még a kórházban voltam, kb két nappal szülés után mikor egyszer csak azt éreztem hígy valami folyik le a combomon. Nem is éreztem hogy pisilek egyszerűen csak meg történt. Azóta nem volt ilyen szerencsére.
Nagy volt a gátmetszésem. 21 évesen szültem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!