Van amiket másképp képzeltél és meglepődtél szülésnél?
Pl.én nagyon megtanultam hogy váratlan a szülés.
...... reggel óta vizsgálgattak,s már előző éjjel 7- szer pisiltem otthon,semmit nem aluttam.és enni se kaptam,.......4- kor burkot repesztettek,ledöbbentett hogy kb 20 órája nem ettem,nem ittam,vizet se adhattak,30 órája nem aludtam,persze egyből rázkódott is az egész testem másnapig,remegtem,de melegem volt....... Hirtelen császár kellett,és iszonyú boldog voltam,hogy fél óra és vége....... Fura hogy 6 szurit kaptam a hátamba és nem fájt........ Az hogy 2 napig nem mozdult a lábam és mintha gumiból lett volna. Ilyen lehet egy tolószékesnek és én azt viseltem a legnehezebben....... Az is fura mennyire futószalagon mennek a császárok,és milyen rutinos laza doki volt,boldoggá tett......hogy milyen hatalmas a műtő és vagy 10 ember bent van,....hogy 4 ágyas teremben voltunk,császár után,és pont annyi hely volt,hogy 4 ágy elfért,elég fullasztó volt.....hogy a gyerekorvost mennyire a baba érdekli,és te le vagy tojva....hogy milyen lassan tudtam sétálni a hegemmel 4 hétig,és évekig fájt a frontra,....hogy míg a kórházban lábadoztam,férjemmel akartam otthon lenni,és szinte nem is akartam hogy idehozzák 3 óránként a babát :p .....hogy mennyire túlzóan befűtöttek a babák miatt,157 volt vérnyomásom is,ez rátett hogy szinte fullattam.....hogy burokrepesztéskor mennyi víz,vér toccsant,csak úgy fentről ahol feküdtem,és onnan takarítanak,....meg hogy milyen hosszú fémpálcával repesztenek....hogy katétert dugtak be,és nem is fájt,.... ennyi jutott eszembe :)
Engem a vajúdási fájdalom lepett meg. Vagyis nem az, hogy fáj, mert arra felkészültem, viszont arra, hogy ENNYIRE NAGYON, arra nem :) ehhez foghatót még nem éreztem azelőtt. Mindenki menstruációs fájdalomként írta le, de nálam ez egyáltalán nem olyan volt.
A másik, hogy azt hittem vajúdáskor mondják majd, hogy szépen feküdjek el, és nst-n leszek nyomásig, mert ezt is sok helyen olvastam, hogy milyen rossz feküdni. Engem viszont sétáltattak. Azt mondták, nyugodtan sétáljak, ha segít.és segített is.
Azt is hittem, hogy majs egy csomó idő lesz, mire megszületik, erre kint volt 5perc alatt :)
És azt is gondoltam előtte, hogy mindenki nagyon kedves lesz a gyerekágyas osztályon, hát NEM 😂
És legutolsó sorban, azt hittem, hogy mikor bejönnek látogatnk a rokonok, megkérdezik, hogy hogy is vagyok úgy igazán, de ez se történt meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!