Van amiket másképp képzeltél és meglepődtél szülésnél?
Pl.én nagyon megtanultam hogy váratlan a szülés.
...... reggel óta vizsgálgattak,s már előző éjjel 7- szer pisiltem otthon,semmit nem aluttam.és enni se kaptam,.......4- kor burkot repesztettek,ledöbbentett hogy kb 20 órája nem ettem,nem ittam,vizet se adhattak,30 órája nem aludtam,persze egyből rázkódott is az egész testem másnapig,remegtem,de melegem volt....... Hirtelen császár kellett,és iszonyú boldog voltam,hogy fél óra és vége....... Fura hogy 6 szurit kaptam a hátamba és nem fájt........ Az hogy 2 napig nem mozdult a lábam és mintha gumiból lett volna. Ilyen lehet egy tolószékesnek és én azt viseltem a legnehezebben....... Az is fura mennyire futószalagon mennek a császárok,és milyen rutinos laza doki volt,boldoggá tett......hogy milyen hatalmas a műtő és vagy 10 ember bent van,....hogy 4 ágyas teremben voltunk,császár után,és pont annyi hely volt,hogy 4 ágy elfért,elég fullasztó volt.....hogy a gyerekorvost mennyire a baba érdekli,és te le vagy tojva....hogy milyen lassan tudtam sétálni a hegemmel 4 hétig,és évekig fájt a frontra,....hogy míg a kórházban lábadoztam,férjemmel akartam otthon lenni,és szinte nem is akartam hogy idehozzák 3 óránként a babát :p .....hogy mennyire túlzóan befűtöttek a babák miatt,157 volt vérnyomásom is,ez rátett hogy szinte fullattam.....hogy burokrepesztéskor mennyi víz,vér toccsant,csak úgy fentről ahol feküdtem,és onnan takarítanak,....meg hogy milyen hosszú fémpálcával repesztenek....hogy katétert dugtak be,és nem is fájt,.... ennyi jutott eszembe :)
én azt hittem, hogy megértőbbek egy vajúdó kismamával, és nem szólnak be, hogy ne szenvedjek már annyira. és azt hittem, hogy ihatok pár korty vizet, és nem hagyják, hogy úgy kiszáradjak, hogy mozogni sem tudok és ájulás körül vagyok, amikor ki kell nyomnom egy gyereket... és hogy nem fogom érezni a varrást.
tehát összességében csak csalódtam.
egy valamiben nem:
azt hittem, ráncos törékeny szemét alig nyitogató babám lesz aki egész nap alszik. ehelyett lett egy kerek éber gyönyörű kislányom aki már a kórházban a fényeket nézegette alvás helyett :) nem is értettem, szobatársak babái ettek-aludtak
Elsőnél nagyon meglepődtem, amikor elhánytam magam a vajúdóban.
Másodiknál még jobban meglepődtem, amikor 6 óra vajúdás után közölte a doki, hogy sürgősségi császár.
De a harmadiknál lepődtem meg a legjobban, amikor a kiírt dátum előtt kerek 1 hónappal, a tulajdon születésnapomon az nst után közölték, hogy anyuka, itt marad és szül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!