Adnátok pénzt a dokinak szülésnél, ha igen mennyit? Milyen az ügyeleten szülés?
Volt fogadott orvosom, de épp most értesültem róla, hogy ha nincs műszakban akkor ügyeletes vezeti le a szülést. Programozott császárt nem szeretnék azért hogy az én dokim legyen ott minden áron, meg nincs semmi komplikációm ami indokolná a császárt,az első babát is természetesen szültem.
Ebben az esetben adnátok pénzt az ügyeletes dokinak ha mégis ő nála szülnék, vagy felesleges és ettől nem fogok " kedvesebb vagy jobb" ellátást kapni?
Nincs igazán ebben tapasztalatom mert ismerőseim is mind fogadott orvosnál szültek, hogy milyen az sztk-s ellátás?
Plusz én máshová tartoznék kórház szempontjából,(pont megyehatáron lakunk és másik megye ahová mennék szülni) ilyen esetben ha ott vagyok, hogy fájásaim vannak /elfojt a magzatviz stb csak ellátnak, nem? Minden kötelező vizsgálatom ott készült, a rendszerben is benne vagyok.
Köszönöm a segítséget!
Első szülés élet sürgősségi császár lett, de előtte a héten kB 6 alkalommal voltunk bent a kórházban, hogy nem vagyok jól, de hazaküldtek... Utána 1 hétig voltam intenzíven, és egy hetet a csecsemő osztályon, az ottani nővéreknek össze készített egy csomagot a párom.
A második babánk 5 napos, programozott császár volt, ügyeletes orvosnál, az előtte lévő nap szóltak, hogy akkor holnap szülünk, előtte már 1 hónapot bent feküdtem a kórházban a terhespatológián, a szülés után 3 napot voltam a csecsemő osztályon. Valószínűleg össze készítünk egy ajándék csomagot a nővéreknek, ha a varratszedésnél bekísérhet a férjem, akkor behozza, ha nem, akkor nem visszük be, majd kint megvár a babával a kocsiban. Pénzt nem adtunk a kórházban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!