Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van aki írtózik még a császár...

Van aki írtózik még a császár gondolatától is?

Figyelt kérdés

Sok olyan kérdést, hozzászólást lehet olvasni, hogy inkább császárt választanának a nők, és igyekeznek is ezt elérni, ahogy csak 'lehet'.

Kíváncsi lennék az ellenkezőjére is, hogy aki semmiképpen sem akar -persze az más, ha muszáj-; az miért gondolja így.

Köszönöm, ha leírjátok!

2020. ápr. 22. 16:19
1 2
 11/15 Horaires ***** válasza:
50%
Magamtól soha nem választanám a császárt én sem. Az egyetemen nagyvonalakban tanultuk, hogyan megy. Hova szúrják pontosan a gerincbe az érzéstelenítőt, hogyan vágják szét rétegenként a hasizmokat... horror.
2020. ápr. 22. 20:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy indultam neki, hogy engem lehetetlen lesz megcsászározni, mert már a katéter felhelyezésnél meghalok. Utólag nevetséges, de én akkor ezt tényleg így éreztem. És én nem is gondolkodtam tovább, hogy milyen lehet maga a mûtét. Aztán a vajúdás ötvendik órájában szóltam a dokinak, hogy mostmár vegye ki a gyereket. Ott már azt gondoltam, hogy a katéter általi halál is jobb, mint a mesterséges oxitocin generálta fájások.
2020. ápr. 22. 21:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét terhességem alatt rettegtem, hogy nehogy császár legyen. A másodiknál jobban. Maga a vágás, varrás, varratszedés amitől irtózom. Mindkétszer volt gátmetszésem, és az elsővel nagyon lassan épültem fel, ebből kiindulva el sem tudom képzelni, mi lett volna velem ha császároznak. Szülés után úgy kellett felültetni, mert mozdulni sem bírtam, alul kateter, felül infúzió lógott belőlem, mondta is a nőver, hogy rosszabb vagyok mint a császárosok. A másodikkal gyorsabban regenerálódtam, de örülök neki, hogy nem lettem szekciós. Ráadásul ők több napig vannak bent a kórházban, nekem az az 5-4 is sok volt.

A sógornőm, vagy barátnőim akik császárosak voltak, nem élték meg nagy traumaként.

2020. ápr. 22. 21:52
 14/15 khniki ***** válasza:
Nagyon szomorú lettem volna, ha császármetszésem lett volna. A tűtől is kiráz a hideg, nem ha még fel is kell vágni...brrr
2020. ápr. 23. 09:47
 15/15 MissyLynn válasza:

Nekem kesore fordult be a baba - kereszt fekvesben volt, ezert egy ideig azzal a gondolattal kellett megbirkoznom, hogy csaszar lesz...

Egyreszt felek a beavatkozasoktol ami mutet, vagas stb.

Masreszt szerintem a test tudja mi a dolga - kivetelek persze vannak es ha baj van, szukseges.

Ugyanakkor utana olvasva, nekem az jott le, hogy a termeszetes szulesnel kevesebb komplikacio van az anyara nezve es megnehezito az elso napokat. Illetve ugyanugy faj, csak huzamosabb ideig erzed a fajdalmat.

De persze van amikor a szukseg hozza ugy...

2020. ápr. 24. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!