Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet menni műkörömmel szülni,...

Lehet menni műkörömmel szülni, vagy ezt én tudom rosszul?

Figyelt kérdés

Úgy tudom, hogy még a lakkot is lemosatják!

Kulcsár Edinánál láttam, hogy műkörömmel megy neki a szülésnek!

2020. ápr. 21. 11:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%

Egy vendégem még a vírus para előtt volt nálam körmöt csináltatni, majd sürgősségi császárral szült. Senkit nem érdekelt a körme. Sőt, idén volt olyan vendégem is, akinek szívműtéte volt... Nála sem szóltak a körme miatt

Ez is baromság, hogy a csecsemősök belekötnek (tudom, hogy megteszik, nem ezt vonom kétségbe hanem magát a jelenséget), hiszen műkörömmel pl nem is lehet karmolni (általában ezt hozzák fel indokként)

Egy műkörmös

2020. ápr. 21. 18:51
 12/15 anonim ***** válasza:
92%
11-es en mondjuk szules után már leszedtem a gellakott is. Képtelen vagyok hosszú körömmel pelenkazni, alá megy a popsi krém is stb. Csutkára le van vágva és minden heten más színűre lakkozom. Így hogy csutka a körömlakk se pattog le. Amúgy nyilván en vagyok a béna de van relevenciája, hogy pici baba melle hosszú kormot nem javasolnak. Nemcsak a karcolás miatt.
2020. ápr. 21. 19:14
 13/15 anonim ***** válasza:
60%

Nálunk pl nem a hosszú körömmel volt baja a csecsemős dokinak hanem azzal hogy lepattog a körömlakk és lenyeli a baba. Ez volt az indok, ezért kellett (volna) az én műkörömet is leszedni..

És nem tudja mi az a műköröm, mossam le acetonnal, azzal majd lejon.

Piszok kis bunkó doki volt, a többi nem szólt érte, több gyerekorvos volt ott, csak ő hisztériázott. Nekem is am s-es méretű, kis egyszínű volt, azóta is olyan van.

Jah és tipp, én nem tegelyes popsi krémet használok hanem tubusosat, így nem megy be alá 🙃

2020. ápr. 21. 20:01
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy mert 3 hét alatt hosszú lesz. Nekem is rövid mindig mikor kész van, csak hát nő 😀 nekem az a popsi krém jött be, amit a doki irt fel. A sudocream és egyéb csodák, csak jelenthetnek neki. Az meg bezony tegelyes. De szerintem kibirok 1-2 évet gellakk nélkül is valahogy 😀
2020. ápr. 21. 22:06
 15/15 anonim ***** válasza:
66%
Nekem is volt, senkit sem érdekelt.
2020. ápr. 21. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!