Van aki október elejére várja a babát?
Én is október 5 😊 Kecskeméten, remélem addigra lesz már apás szülés újra. (Az első után nem szeretném egyedül végigcsinálni)
Már jobb a helyzet, a -6 kg-bol 3 már visszajött 🤣
Én október 10-re vagyok kiírva,most vagyok a 15.hétben. Első baba. Most készülök nőgyógyászt váltani,úgy hogy még fogalmam sincs hol fogok szülni. Megmondom őszintén hogy kicsit bele is zavarodtam ebbe a dologba,sok jót és rosszat is olvastam a budapesti kórházakról..egyébként a szent imre kórházhoz tartozom..mondjuk jó lenne már döntenem,mert akkor nyílván úgy választok nőgyógyászt is.
Kedves kérdező te hol fogsz szülni?
Október 3. Kábé :) Székesfehérvár. Nem fogadok orvost, bár most magánba járok, magánbiztosításom van, de az csak a 36. hétig lát el. Utána ugyanahhoz az orvoshoz fogok menni a magánrendelésére, akihez most járok, de nem kérem fel szülésre. Szülésznő fogadásán gondolkodom, de tulajdonképpen szívesen szülnék ügyeletben. Csak a gátvédelem miatt igazából.
Teljesen jól vagyok, kb semmi tünetem nincs és nem is volt. Csak kinőttem az összes melltartómat, tegnap rendeltem újakat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!