Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek két gyermeke korábban...

Akinek két gyermeke korábban született, hogy alakult a harmadik?

Figyelt kérdés
1.gyerekem 37 hetesen, 2.gyerekem 35 hetesen született. Most a 3.at várjuk, 29 hetes vagyok. Eléggé foglalkoztat a dolog, vajon most hogy alakul a szülés? Tudom hogy minden terhesség és szülés más, és még az is elképzelhető, hogy túlhordom. De kíváncsi vagyok, aki hasonló cipőben járt, mik a tapasztalatai?
2020. ápr. 7. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:

1: 36. hét

2: 38. hét

3: 37. hét

2020. ápr. 7. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok érintett, de általában ez attól függ, mi volt az indok. Ha méhszájgyengeség vagy más olyasmi, ami jó eséllyel most is fennáll vagy ismétlődni szokott, akkor elég valószínű. Ha két különböző indok volt, pl. fertőzés vagy valami terhességtől független dolog, ami miatt ki kellett lakoltatni, akkor zsákbamacska.
2020. ápr. 7. 18:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Elsőnél már meszesedett a méhlepény, másodjára semmi különösebb dolgot nem találtak. Egészségesen születtek, nem volt semmi gond.
2020. ápr. 7. 18:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem indították, természetes volt mindkettő.
2020. ápr. 7. 18:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Testvéremnek:

1. 33. hét

2. 34. Hét

3. 32. hét

2020. ápr. 7. 18:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Eh...és vajon ez fordítva?

Nekem a fiamat indítani kellett, 41+3 napra, mert semmi jele nem volt még akkor sem, hogy meg akarna születni. Relatíve hosszú vajúdás után még császár is lett belőle, és végig 1-2 perces fájásaim voltak, nem volt valami jó élmény ez az egész.

Most a 30. hétben vagyok a kislányommal, és nagyon szeretném, ha ő elindulna magától, de nem tudom, mennyire bízhatok benne.

2020. ápr. 7. 20:04
 7/7 anonim ***** válasza:

1: 39

2: 37

3: 40, épp a napján.

2021. jan. 31. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!