Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 6 hete császároztak, ma...

6 hete császároztak, ma kipottyant belőlem valami (!? )

Figyelt kérdés

Sziasztok. 6 hete volt a sürgősségi császárom, napok óta hőemelkedésem/estére lázam van, a hasam is fájdogált. 6 hetesre tegnap kellett volna mennem, de szóltak a vírusra való tekintettel elmarad, hiába mondtam el a panaszaim. Fél órája zuhanyzás után egy kb 1 cm-es cafat szerűség esett ki belőlem, le sem tudom igazság szerint írni, hol fehér volt hol véres (ne haragudjatok, tudom gusztustalan de nem tudom maskepp leírni)

Lehet összefüggésben a lázzal? Volt már akivel előfordult ilyen? Első szülésem természetes szülés volt, ott nem is volt semmi gond. Komolyan arra gondolok műtét közben bennem hagytak valamit, ami most lökődik ki :(

2020. márc. 21. 20:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%

9es vagyok...mégis mi volt erre az esély ...Nyíregyi vagyok 🤣🤣🤣

Az ajánlatom áll!

Mindenképp lásson orvos.

2020. márc. 21. 21:41
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha holnapra nem leszel jobban menj be, vagy csinálj valamit, nem is tudom mit gondolnak, attól h vírus van történik más is a világban. Pl ilyesmik.. Vagy kéz törés, égési sérülés stb...

Ne hagyd magad!!

A kérdésedre válaszolva uh vizsgálat után kijott még egy db, szinte biztosra mondta az orvosom hogy az méhlepény darabka volt. Nem látott bennem többet. De vissza rendelt 3 nap múlva,kontrollra. Vagy ha előbb van panasz, akkor azonnal. Lázat kellett méregetnem és pihenni, meleg zuhany, segít(het!) távozni ha esetleg még lenne bent valami.

Nem akartam rád ijeszteni, ne haragudj.

2020. márc. 21. 21:56
 13/19 anonim ***** válasza:
93%
Szemetek!Csesznek az emberre😡😡😡Engem is császároztak 3 honapja,de szerencsére velem ilyen nem volt.A dokit ba...ott el valamit!
2020. márc. 21. 22:43
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Azóta hogy vagy
2020. márc. 21. 23:18
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaazokat, konkrét itthon vagyok pedig vissza is telefonáltam. 37.7 hővel feküdtem le, most egyelőre 36.3..közérzetem is sokkal jobb, azért a meleg zuhanyos tanácsot megfogadom :) ha belázasodnék viszont már nem telefonálgatok, megfogom magam és bemegyek, ez szerintem sürgős esetnek számít még ha szerintük nem is..
2020. márc. 22. 10:33
 16/19 anonim ***** válasza:
73%
13# nem bas.tt el semmit a doki, ez előfordul....
2020. márc. 22. 11:12
 17/19 anonim ***** válasza:
86%
Kinél szültél? Nyiregyen? Felháborító,ami itt meg,. 36 hetes uh-ra múlthét óta nem tudok időpontot kérni mert nem veszik fel a telefont. Eddig Baktára jártam de itt bezárták a járóbeteg központot a vírus miatt. Még vérvételre is kéne mennem,de ezek csesznek felvenni a telefont.
2020. márc. 22. 11:31
 18/19 anonim ***** válasza:
79%
Mi újság azóta?
2020. márc. 25. 19:52
 19/19 A kérdező kommentje:

#17 Nem Nyíregyen szültem, csak ott feküdtünk a korababámmal. Sajnos elérhetetlenek, én is próbáltam őket hivni.

#18 Maradt még bent egy elvileg kis darab, azt mondta az orvos a menstruációval majd kiürül..

2020. márc. 26. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!