Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tegnap császároztak, mikor...

Tegnap császároztak, mikor lesz jobb?

Figyelt kérdés
Ha ma kb óránként fel ülök, és körbe járom a szobát,holnapra könnyebb lesz a fel állás, sétálas? Vagy mennyit mozognak ma, hogy holnap ki tudjak menni az előtérbe a kislányomhoz(2,5 év)?
2019. dec. 18. 07:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Minél többet mozogsz annál jobb lesz.

Ha most csak fekszel, akkor lassabb lesz a gyógyulàs..

Igazán jó, hetek múlva lesz, ha most ennyire rossz.

2019. dec. 18. 07:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Így ahogy az első írja. Minden felkeléssel járkálással jobb lesz. Szóval hajrá gyakorolgass a kislányodért. Jobbulást! :)
2019. dec. 18. 07:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ami nekem nagy változást hozott a varratszedes.

Az ágyban próbáltam gyakran egyik oldalról a másikra fordulni, az is segített szetintem.

2019. dec. 18. 07:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha van bent cső, akkor annak kivétele minőségi változást fog hozni. Addig szenvedtem, majd belehaltam minden muzdulatba, utána már csak szimplán fájt, de minden könnyebb volt.
2019. dec. 18. 07:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap egy kicsit jobb. Mozogj sokat. Arra számíts hogy mikor kicsit megpihensz megint szar lesz utána felállni. A dréncső kihúzása után tudtam jobban kiegyenesedni.
2019. dec. 18. 08:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Én császár után napokig görnyedve járkáltam és hetekig tartott, hogy 10 méter megtétele után már nem tudtam állva maradni. Az első nap fel sem tudtam kelni, nagy fájdalmaim voltak, amiktől aludni sem tudtam, bár aznap este egyszer felállítottak, de iszonyú volt. A szobatársam pedig, akit előttem egy órával császároztak, már műtét után pár órával úgy járt-kelt, mint akit nem is műtöttek. Szerintem mi voltunk a két véglet. Nagyon egyénfüggő, hogy ki hogy lábal ki belőle.
2019. dec. 18. 09:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Nincs bent cső
2019. dec. 18. 09:27
 8/11 anonim ***** válasza:
69%
Türelem. Minden nappal kicsit jobb lesz. Én nem erőltetném az óránkénti császkálást. Akkor állj fel, ha kell. (vécére kell menni, zuhanyzol, ellátod a kicsit) Tegnap szültél, van egy hatalmas seb a méheden, egy vágás a hasadon. Igen, kell mozogni, de ha túlzásokba esel, szétnyílhat a varratod.
2019. dec. 18. 09:46
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet ezt kiszámolni, mindenki másképp gyógyul. Én simán kimentem már 6 óraval a műtét után a folyosóra. Nekem csak a felállás volt rossz, utána a séta már nem. Másrészt figyelj arra is, hogy ne erőltesd túl magad.
2019. dec. 18. 10:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem az első 2 nap volt nagyon nehéz, a lábamat is alig tudtam megemelni, utána fokozatosan jobb lett. 5 napig voltunk bent, hazamenetelkor még a kocsiba beszállni, ha rázkódott az út, otthon az ágyba lefeküdni és felkelni kb 2-3 napig ment nehezen és fájdalmasan, de utána már szinte meg sem éreztem. Időbe telik, kitartás.
2019. dec. 18. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!