Tegnap császároztak, mikor lesz jobb?
Minden nappal egy kicsit jobb lesz -tényleg csak kicsit, nagy áttörést ne várj egyik napról a másikra.
Én másnap már órákat sétálgattam a kislányommal a folyosón -nem volt sok választásom, a kislányom csak így nem sírt-; igaz, közben sokszor folytak a könnyeim, és combközépig feketére bevéreztem. Alapvetően a sétálgatás hamar ment, ha már elindultam. A felkelés, lefekvés, és az elindulás volt kb. az első 1-2 hétben nagyon rossz. De ha már talpon voltam, 5-10 perc séta után már bármennyit tudtam menni, csak meg ne kelljen állni, és nehogy újra neki indulni.
Ami nekem a legfájdalmasabb volt, az a pisilés, telt hólyag. Napokig halkan zokogtam minden egyes alkalommal a wc-n; és az ezzel kapcsolatos fájdalmak -persze folyamatosan csökkenő tendenciával-; kitartottak közel fél évig. A másik, ami nagyon fájdalmas volt, az a szoptatások alatti méhösszehúzódások.
De összességében én másnaptól már jöttem-mentem; csendben, magamban szenvedve; de nem hagytam el magam. Az elején tényleg a mozgás, séta erőltetése az, amitől mindig jobb lesz egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!