1 hete császároztak, kötény hasam lesz?
9 hónapja volt császárom. A 'pukli' nekem is megvan a heg felett még mindig -szerintem marad is- de nincs kötényhasam. Inkább csak olyan, mintha meg lenne a heg felett duzzadva, mint egy friss műtétnél. Én úgy látom, hogy azért lett ilyen, mert le van tapadva a heg és behúz, viszont a terhesség miatt a bőröm egy kicsit lazább lett, és e kettő eredménye a 'pukli'.
Egyébként nem látszik, csak meztelenül. Még fürdőruhában sem feltűnő, csak ha nagyon odafókuszálna valaki.
Egyébként nem volt nagy pocakom -a szülés reggelén 98 cm volt a haskörfogatom-; 47 kg-val lettem terhes, és most 48 kg vagyok, 158 cm-hez; szóval nem túlsúly miatt lett ilyen.
5kg plusz volt rajtam, amikor szülni mentem, 10eve sportolok aktívan. Hamar lement a hasam. KB 1het múlva majdnem a régi volt. 1honap múlva abszolut a régi.
A hegem felett mai napig ott van a pukli. :) sokaknak ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!