Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák! Mennyire tágult ki a...

Anyukák! Mennyire tágult ki a hüvelyetek a szülést kővetően? Természetes úton vagy császárral szültetek? Változott a szexuális életetek a szülést követően?

Figyelt kérdés
25 hetes vagyok jelenleg, nagyon félek, hogy a szülés után minden "elcsesződik" belül és nem lesz már soha igazán kielégítő szexben részem és a páromnak sem. Ha császármetszést választom, akkor gondolom kisebb rá az esély, mint hüvelyi szülésnél, vagy rosszul gondolom? Tudom, hogy lehet majd utána intimtornázni, én azonban amennyire csak lehet minimalizálnám ezt a veszélyt.
2020. márc. 11. 15:41
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
94%
Nekem tök ugyanolyan mint előtte. Most fogok másodszor szülni , remelem most se lesz ezzel gond. Én mondjuk tornáztatom sokat a gátizmot és a hüvelyt is, valószínű ez is közrejátszik. Ne úgy állj neki, hogy “ elcsesződik” az alfeled, azért nem ez a jellemző . Korábbi kommentedben említetted a mellplasztikát. Hüvely plasztika is van ha annyira kitágulna.
2020. márc. 11. 20:42
 32/39 anonim ***** válasza:
96%
Hüvely plasztika nem megoldás. Olvass utána. Ha gyenge a gátizom,cseszheted azon a plasztika is csak ideig óráig segít .
2020. márc. 11. 20:47
 33/39 anonim ***** válasza:
84%
Két hüvelyi szülésem volt, mindkétszer gátmetszéssel. Az első után sokáig érzékeny volt a seb, de méretileg nem változott semmi (sőt, a férjem szerint még szűkrbbre is stoppolt a doki), a másodiknál a metszés helye sem fájt, ugyan olyan a szex mint előtte, ha nem jobb :)
2020. márc. 11. 21:28
 34/39 anonim ***** válasza:
53%

Én csak 3 hétig vereztem szülés után, ötödik héten már próbálkoztunk, de leállitottam a műveletet 😀 Volt egy pont, ahol nagyon fájt.

Két nappal később újfent próba, akkor már jobb volt, majd fokozatosan egyre javult a helyzet.

Most lesz 8 hetes a kisbabánk, az elején még mindig érzem, de gyorsan elmúlik a fájdalom.

Szerintem olcsón megúsztam, ennek ellenére ha lehetne választani, többet nem szülnék hüvelyi úton.

2020. márc. 12. 08:42
 35/39 anonim ***** válasza:
Császáros voltam. A 6 hetet megvártuk, utána voltunk csak együtt. Az első nem volt a legjobb, fájt a varrás körül is, úgy érzetem, kb hogy felmegy a gyomromig minden. Olyan diszkomfort érzés volt. De meg kell találni a megfelelő pózt is. Most már mindegyik pózban jó. Tavaly szeptemberben volt a császár.
2020. márc. 12. 13:46
 36/39 anonim ***** válasza:
Császárral szültem, egy napi oxitocinnal provokál vajúdás után, de a mű fájásokat leszamitva nekem abszolút jó élmény volt. Egy-két napig fájt mindenem, de hamar felépültem. Ha ismét terhes leszek, meg sem próbálom a természetes szülést, de nem azért, mert tönkremegyek odalent, hanem hogy elkerüljem a felesleges kínlódást. Annyi változott utána , hogy az első hetekben az egekbe szökött a libidóm, majd első behatoláskor (szülés utáni 5. héten) olyan kellemetlen volt, mintha megint szűz lettem volna. Azóta javult, de még mindig nem az igazi.
2020. márc. 12. 16:34
 37/39 anonim válasza:

Az első termeszetes szulesem(volt gatmetszes), 2-3 napig kellemetlen volt leulni. Mivel nem tudtam tartani a belgazokat, ezert azonnal Kriston intimtornaztam, mire letelt a 6het, kozel ugyanolyan volt a huvelyem szukossege. Nehany honap elteltevel(folytattam a tornat) visszaallt az eredetibe.

Masodik szulesem, gatvedelemmel:semmi fajdalom leuleskor, de tagabb maradt, meg minimalis inkontinencia is fellepett. Tudom hogy teljesen el fog mulni ha intimtornaznek, de jelenleg nincs ra idom.

Fogalmam sincs hogy csaszar utan tagul-e, nem volt benne reszem.

A ket gyerkoc 3900 es 3400grammosak, 35 es 36cmes fejjel szulettek(ez nagynak szamit)

Valtozott a szexualis elet, gyakorlatilag 0, nincs libidom a szoptatas miatt.

2020. márc. 13. 11:25
 38/39 anonim ***** válasza:
Hüvelyi úton szültem gátvédelemmel és nem tágult ki semmi odalent sőt a férjem rendszeresen megjegyzi, hogy milyen szűk vagyok odalent és milyen szuper a szex. Ez egy gyakori tévhit amúgy, én is paráztam ettől de csodálatos a test, gyönyörűen visszamegy minden eredeti állapotba az esetek legnagyobb részében.
2020. márc. 16. 11:41
 39/39 anonim ***** válasza:

Egy csaszarom es egy termeszetes szulesem volt, utana kegel gyakorlatok, teljesen helyreallt minden.

Engem csaszarnal is hagytak vajudni es tagulni is. Emiatt nem valasztanam.

2020. márc. 16. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!