Anyukák! Mennyire tágult ki a hüvelyetek a szülést kővetően? Természetes úton vagy császárral szültetek? Változott a szexuális életetek a szülést követően?
Én csak 3 hétig vereztem szülés után, ötödik héten már próbálkoztunk, de leállitottam a műveletet 😀 Volt egy pont, ahol nagyon fájt.
Két nappal később újfent próba, akkor már jobb volt, majd fokozatosan egyre javult a helyzet.
Most lesz 8 hetes a kisbabánk, az elején még mindig érzem, de gyorsan elmúlik a fájdalom.
Szerintem olcsón megúsztam, ennek ellenére ha lehetne választani, többet nem szülnék hüvelyi úton.
Az első termeszetes szulesem(volt gatmetszes), 2-3 napig kellemetlen volt leulni. Mivel nem tudtam tartani a belgazokat, ezert azonnal Kriston intimtornaztam, mire letelt a 6het, kozel ugyanolyan volt a huvelyem szukossege. Nehany honap elteltevel(folytattam a tornat) visszaallt az eredetibe.
Masodik szulesem, gatvedelemmel:semmi fajdalom leuleskor, de tagabb maradt, meg minimalis inkontinencia is fellepett. Tudom hogy teljesen el fog mulni ha intimtornaznek, de jelenleg nincs ra idom.
Fogalmam sincs hogy csaszar utan tagul-e, nem volt benne reszem.
A ket gyerkoc 3900 es 3400grammosak, 35 es 36cmes fejjel szulettek(ez nagynak szamit)
Valtozott a szexualis elet, gyakorlatilag 0, nincs libidom a szoptatas miatt.
Egy csaszarom es egy termeszetes szulesem volt, utana kegel gyakorlatok, teljesen helyreallt minden.
Engem csaszarnal is hagytak vajudni es tagulni is. Emiatt nem valasztanam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!