Anyukák! Mennyire tágult ki a hüvelyetek a szülést kővetően? Természetes úton vagy császárral szültetek? Változott a szexuális életetek a szülést követően?
Császárral szültem 15 éve. 20 éves voltam akkor. Brutál inkontinenciám és méhsüllyedésem lett. A gyerekem apjával, 10 év után váltunk el, nem valószínű, hogy a puncim minősége miatt, mert akkor nem várt volna 10 évet. Új kapcsolatom is lett, akivel már 4 éve együtt vagyunk, és tervezzük a közös babát. Neki sincs semmi problémája a szexuális életünkkel, hiába vagyok olyan alul, mint egy metró alagút.
Tartsd már többre magad, mint egy szexuális eszköz. Ha megadsz mindent a párodnak (minőségi előjáték, változatos pózok, stb), akkor nem fog csak amiatt elhagyni, mert nem vagy olyan szűk, mint egy Vértesi szűz. Ő is tudja, hogy hiába fog találni egy szűkebb csajt, ha az úgy fekszik ott, mint egy fadarab, akkor semmit nem ér. Olyat meg nehéz lesz találnia, aki szűk is, és még olyan is, mint egy tüzes kanca.
Legyen egy kis önbizalmad. Te vagy a gyereke anyja, az élete szerelme, mindent megadsz neki amire vágyik. Ha megcsal, nem azért lesz, mert tág vagy, hanem azért mert valami hiányzott a kapcsolatotokból. A szenvedély, az odaadás, vagy bármi más, ami fontosabb a nemi szervednél.
#19 Tervezek szoptatni, majd meglátjuk lesz-e hozzá elég tejem (se édesanyámnak, se nagymamámnak nem volt). Ha megereszkednek a melleim lehet implantátumot berakatni, esetleg mellfellvarrást csináltatni, most még nem tudom lesz-e rá szükség.
#20 Nincs férjem, pusztán élettársam. Ő lehet, hogy elfogadna úgy is, de elsősorban nekem magammal szemben vannak elvárásaim.
Ha ekkora elvárásaid vannak magaddal szemben, akkor hiba volt gyereket szülni. A tested állapota, nem azon az 5/10/20 órán fog múlni amíg megszülöd a gyereket, hanem az előtte lévő 9 hónaptól.
Az inkontinencia, méhsüllyedés, stb már a várandósság alatt kialakul, az életmódon, genetikán múlik, hogy mennyire tud ez visszaállni a szülés után, és nem a szülés módján.
És ahogy a dokik is mondják, 9 hónap volt, mire felkészült, és átrendeződött a tested a szülésre, 9 hónap kell mire vissza rendeződik (ha visszarendeződik), és olyan lesz, mint előtte.
Szóval, ha szerencsés vagy, és szépen visszaáll az izomzatod, akkor se várd azt, hogy a 6 hét letelte után az első szexnél szűz kislányként fogsz sikítani a párod péniszén.
A fiatalon szüléshez: akkor pláne császár, ne kockáztass!
Én 23,5 évesen szültem hüvelyi úton. Nincs mit szépíteni, roncs lettem. Ha székelési ingert érzek, azonnal futnom kell, vizelési ingernél mindegy, valamennyi úgyis becsorog. A hüvelyem tág, a gát varrásakor a sebszéleket nem sikerült összeilleszteni, így a bemeneti rész még látványra is undorító. Intimtorna nekem nem ment. Egyedülálló vagyok, a szülés után kb. 3 évvel próbálkoztunk egy régebbi "bevált" szexpartneremmel, több hónapig, de hiába, egy rakás élvezhetetlen f.s lett az egész - nekem is, neki is. Úgyhogy nekem már annyi, így élem le az életem.
Légy előrelátó, ne hagyd tönkremenni magad és a kapcsolatodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!