Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Leirnatok milyen fajta remeges...

Leirnatok milyen fajta remegesre keszuljek spinalis erzestelenites utan?

Figyelt kérdés

Volt mar epiduralis erzestelenitesem, elmaradt a remeges.

Kinek milyen volt, mihez hasonlitanad?

2020. márc. 7. 09:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem inkább a vicces és idegesítő között volt, mint amikor tikkel az ember. De nem volt vészes, és úgy ment ki fentről lefelé talán egy óra alatt, ahogy múlt az érzéstelenítő és sajnos jött helyette a fájdalom. A másodiknál szerintem vagy túltolták az érzéstelenítőt vagy valami nyugtatót is kaptam, mert kb. a szemem se tudtam kinyitni vagy 3-4 óráig. Az rosszabb volt, mint a remegés, mert egyébként nagyon betakartak és marha melegem volt, de nem bírtam szólni se.
2020. márc. 7. 14:05
 12/18 anonim ***** válasza:

Én NAGYON durván remegtem 3-4 órán keresztül. Alig tudtam cserélni az ásványvizes palackot.. Le is volt kékülve a szám az oxigénhiánytól kb 2 órán keresztül. Engedték,hogy a férjem ott legyen velem az őrzőben, olyan állapotban voltam. Nagyon rossz volt.

Állítólag az érzéstelenítőre reagáltam így.

De elmúlt.

2020. márc. 7. 14:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Gyógyszert nem kaptam rá.
2020. márc. 7. 14:51
 14/18 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem remegtem. A szobában rajtam kívül még 2 császáros volt. Ők remegtem. De egyikük sem fájdalmasnam hanem bosszantónak irta le
2020. márc. 7. 14:58
 15/18 A kérdező kommentje:
Nagyon koszi a valaszokat. Akkor nem aggasztom magam ezen annyira.
2020. márc. 7. 18:16
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én egyiknél se remegtem,pedig volt 3.
2020. márc. 7. 21:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Én sem remegtem, nem mindenkinél fordul elő.
2020. márc. 8. 10:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Hétfőn volt a császárom, és nem emlékszem hogy remegtem volna... Férjem se mondta. Pedig utána nagyon átbeszéltük, hogy ki hogy élte meg ezt az egészet.
2020. márc. 8. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!