Ti megengednétek, hogy az apuka bent legyen a szülésnél, tudván, hogy nem maradtok együtt?
Figyelt kérdés
Szülés után elköltözünk a babával. Apuka ragaszkodik a gyerekhez és apás szülést szeretne.2020. márc. 6. 06:04
21/29 A kérdező kommentje:
Anyukámmal sajnos nem jó a kapcsolatom, barátnő meg aki szóba jöhetne külföldön él, szóval jobb híján egyedül leszek.
2020. márc. 6. 08:32
22/29 anonim válasza:
És valakihez költözöl majd? Vele nem vagy jóban annyira, hogy az utolsó hét körül a közeletekben legyen? Szerintem sokat jelent, ha nem vagy egyedül egy idegen környezetben.
23/29 anonim válasza:
Nem engedném.
Egyebkent Mo-n belül oda költözik ahova akar.
24/29 anonim válasza:
Biztos hogy nem. Más se hiányzik ilyen kiszolgáltatott helyzetben mint valaki akit a hátam közepére kívánok. Pont le... kkantanám hogy apás szülést szeretne. Gondolkodott volna akkor mikor megcsalta a párját aki a gyerekével várandós. Majd látja a gyereket látogatási időben, ahogy mindenki más . Így járt. Megérdemli. Ennél gusztustalanabb dolgot elképzelni se tudok, mint amit ő tett veled.
25/29 anonim válasza:
Ha mindezek ellenére te meg tudsz benne bízni és ő tud majd téged támogatni és arra a napra megbocsájtani akkor én igenre szavazok,mert én nem tudtam volna egyedül végig csinálni kb egy csöves is jó lett volna...
De a férjem volt bent velem és ha ő nincs simán feladtam volna vagy nem tudom de a lanyunkat ketten szultuk az tény
26/29 anonim válasza:
Nem. Ha csajozni van esze a terhes párja mellett, akkor így járt.
27/29 anonim válasza:
29/29 anonim válasza:
hogy vagy azota te és baba kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!