Ti megengednétek, hogy az apuka bent legyen a szülésnél, tudván, hogy nem maradtok együtt?
Nem
Szerintem ott egy támogató ember kell hogy veled legyen, akire nem vagy mérges, akivel nincsenek ellentétek.
A szüléstől pedig nem kell félni.
A tested, ahogy a fogantatásnál, a szülésnél is tudja mi a dolga hidd el.
2. Babám 1,5 hetes...
Hagyni fogja hogy elmenjek, a többit meg a bíróságon elintézzük.
Igen, nem gondoltam, hogy ilyen, és nem fogom tűrni, hogy még jobban megalázzon. Adtam esélyt, de ígérete ellenére is folytatja a kis dolgait.
Hagynám, lássa csak, sőt a durvább részleteket is. Ha már nincs jövőtök akkor úgyse lesz hatással a nemi életetekre,de hátha látja te mennyi mindent teszel a gyerekért, min mész at, és hátha leesik neki hogy neki csak annyi dolga lett volna h a p.cset a gatyájába tartja.
Rátok már nem lesz hatással, de lehet a következő nőjét meggondolja hogy felcsinálja e ha nem bír mellette lenyugodni úgysem.
Szorítsd jó erősen szét a kezét, nem szegyenloskodnek, tet nélkül könnyebb
Én sem engedném. A szülés ne arról szóljon, hogy most megmutatod neki, mit kell átélned.
Érdekes, hogy párhuzamosan meg a háborítatlan szülésért küzdenek a nők. 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!