Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jóval később tudok el menni a...

Jóval később tudok el menni a szülés utáni 6 hetes vizsgálatra, nagyon le fognak szólni?

Figyelt kérdés
Sajnos 27 hétre császároztak meg múlt év novemberében. Két hónapig korházba volt a baba akinél egész nap ott voltam amikor tudtam . Eközben voltam varrat szedés és vissza kellett volna mennem 6 hetes vizsgálatra. Az 5. Héten vissza is mentem, mert akkor szállították a picit egy másik korházba, de akkor el küldtek, hogy menjek jövőre mert utolsó napjaik voltak a rendelés ők és kivel nem volt panasz ezért nem vizsgáltak meg.... Azóta ki engedték a babát jól van,csak rengeteg vizsgálatra kell vele járni és van egy nagyobb is aki ovis. Sajnos eddig nem volt kire bízom.a barátnőm el tud kísérni még be megyek vigyáz a picike de mivel ilyen későn megyek vissza nem fognak le szólni érte? Emellett szeretnék spirált fel rakatni, mert egyenlőre a történtek után nem vagyok kész, hogy mégegy tesót be vállaljak, arra lennék kíváncsi, hogy előre meg kell vennem és vinni magammal, vagy konzultálni kell előtte? Rákszűrést csinált terhesség alatt az orvos csak időközbe el folyt a magzatvízem így annak az eredményét nem tudom. Azóta 2x meg jött már.
2020. márc. 5. 08:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog aknák lecseszni! Ez csak egy kontroll vizsgálat.

A spirált minden képp előtte még kell beszélni. Mert megvan adva h a ciklusban mikor helyezik fel. A rákszűrést mond meg h mikor volt, de eredményt nem tudsz, a doki Meg tudja nézni a rendszerben.

2020. márc. 5. 08:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Dehigy fognak. Január végen szültem, áprilisban mentem kontrollra. Még poénkodott is, hogy végül is szülés után vagyok. Mondjuk nekem rendes a doki, veszi a lapot, megértette, hogy a körülmények közbeszóltak...
2020. márc. 5. 09:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem ott szültem ahol a rákszűrést le vették, de hátha le kérikegymás közt. Köszönöm a válaszokat.
2020. márc. 6. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!