Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi van akkor ha a szülés...

Mi van akkor ha a szülés utáni 6 hetes vizsgálatra nem megyek?

Figyelt kérdés
2013. júl. 14. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Te nem akarsz megnyugodni,vagy gyógyszert íratni?

Te dolgod,a doki nem fog házhoz jönni,mint ahogy a szűrésekre is magadtól mész,ha mész.

csak ha majd baj lesz,akkor ne sírj,és ne a dokit hibáztasd.

2013. júl. 14. 20:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, csak magaddal szúrsz ki, ha nem vagy szerencsés.
2013. júl. 14. 20:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azzal, hogy szülő lettél mér felsőséget kell vállalnod ami kiterjed ilyenekre is. Mert a gyereket fel is kell nevelni.
2013. júl. 14. 20:38
 4/9 Kerria ***** válasza:

Miért ne mennél el? Rossz élmény, vagy mi az ami miatt ilyen eszedbe jut?

Én biztatnálak, hogy menj el, mert azért csak nem mindegy, hogy megvizsgálnak, és minden rendben, vagy esetleg megvizsgálnak, de kell valami plusz vizsgálat, mert valami nem úgy alakul.

Jobb ezen túl lenni!

2013. júl. 14. 21:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el.En holnap megyek.Kissé én is feleslegesnek gondolom,mert ugy érzem minden ok velem,de biztosan nem feleslegesmert soha nem lehet tudni.Mondjuk nekem a parom is ragaszkodij hozzá,addig szeretkezni sem hajlando velem,mert félt,azt mondta akkor lesz nyugodt ha a doki ament mond ra.Figyelj,nem nagy cucc kérsz egy idopontot es elmész MAGAD MIATT
2013. júl. 14. 21:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi van akkor? Igazából semmi, de én is úgy gondolom, hogy el kell menni!!! Bennem fel sem merült, nekem ez olyan "kötelező" vizsgálat volt.
2013. júl. 14. 21:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Mikor a lányom szültem, volt fogadott orvosom. Császárom voltam, varrat szedésnél kérdeztem mikor kell mennem kontrollra, mondta nem kell mennem... Nem is mentem.

1 hónapja szültem, nem volt fogadott orvosom, mert szülés előtt 1 héttel költöztünk, s már nem foglalkoztam orvos választással, ügyeletes él szültem. Igazából semmit sem mondott, hogy kontrol, vagy valami kell majd.

Most gondolkodom elmegyek, de nem tudom hová, mert aki most császározott, a kórházban csak a terhes gondozóban rendel, s nem tudom hogy akkor oda kéne mennem, vagy az sztk rendelőbe a nőgyógyászatra ha nem volt fogadott orvosom!?

2013. júl. 14. 22:05
 8/9 anonim ***** válasza:
23%

Ha szerencséd van,akkor semmi...

Ha olyan "remek" doki van a körzetedbe mint nekem,akkor felesleges is menned... A gátvarrást megnézte,állítólag minden fajin volt,de a második szülésnél kiderült,hogy még sem gyógyult megfelelően.

Azóta - mivel máshoz menni lehetőségem nincs! nem mentem vissza egy kontrollra sem! Gyógyszert írattam a háziorvossal anno,utána átálltunk más védekezési módra,ha bajom volt,azt házi praktikával orvosoltuk.

Ha nem mész vissza,akkor figyeld a tested jelzéseit! Pl ha alhasi fájdalmad van mondjuk szex-nél,akkor gyulladásod van (kamilla tea ivás,kamillás ülőfürdő,szex mentes napok)

2013. júl. 14. 22:13
 9/9 anonim ***** válasza:
79%

Én ezeket a kérdéseket sose értem!

Már miért ne mennél el??De most komolyan??

Mi lehet az oka annak,hogy valaki nem képes erre visszamenni??

2013. júl. 14. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!