Programozott császáros anyukák, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Jelenleg vagyok 14 hetes. Korábbi csípőműtét és 13 éve tartó szemprobléma miatt biztos hogy császározva leszek. Ti mikor mentetek el szakorvosokhoz hogy beszerezzétek a szükséges papírokat? A nőgyógyász megkérdezi vagy nektek kell mondani hogy milyen szülés lesz(és mikor kell erről vele beszélni?) Hányadik héttől végzik el? Lehet fogadott orvos nélkül is császározni?2020. márc. 4. 13:10
1/2 anonim válasza:
Fogadott orvos nélkül is lehet, de ha ilyen gondjaid vannak, akkor én tuti h fogadnék orvost. Nekem nagyon fontos volt hogy bízzák abban aki műt és oly a műtsön, aki végig vitte a terhességem.
39+2 hétre volt kiirva a császár, de nekem 37+1 hetesen megindult a szülés, hívtam az orvosom, mondta h ne egyek semmit, menjek be. Nst re raktak, kaptam beöntést aztán vittek a mutobe.
Aneszteziológussal kellett talakoznom 35 hetesen kb,egy beszélgetés volt meg egy vérvétel, de már nem tudom miket néztek,csak heamoglobinra és verkepre emlékszem belőle.
Nekem azért volt császár, mert kisfiammal is az volt.
2/2 anonim válasza:
Ilyen esetben fogadnék orvost mindenképpen. Ha beesel a szülőszobára ne ott kelljen már olvasgatni a leleteidet. Persze simán megcsinálja ügyeletes is. De en nyugodtabb lennék, ha olyan csinálná, aki ismeri a nyavajáimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!