Ti hányadik héten raktárok össze a kórházi cuccot?
Figyelt kérdés
34.-ben vagyok, már össze kellene ugye?
Megmondom őszintén én rossz ómennek érzem egy kicsit, ezért nem pakoltam még össze.
2020. febr. 25. 10:39
2/16 anonim válasza:
36. héten véglegesítettük.
Ha felkészültnek kell lenni vagy babonásnak, akkor én inkább felkészült vagyok.
3/16 anonim válasza:
Én utolsó héten pakoltam be (pontosabban utolsó nap, valahogy megéreztem hogy aznap szülök) , de dokim azt javasolta amúgy, hogy a 36. hétre legyen minden kész.
4/16 anonim válasza:
28. héten, igaz ikreket vártam. Onnantól kezdve utazott velem a kocsiban mindenhova. 37. héten program császárom volt.
5/16 anonim válasza:
Elsőt 38 (konkrétan magzatvíz szivárgás közben)
Másodikat a kiírt napon indították, előző este pakoltam be
7/16 anonim válasza:
37 hétre lett kész teljesen a csomag. Kb 34 hetesen kezdtem lassan összeszedni mi is kellene.
8/16 anonim válasza:
Pont betöltött 34.en. Másnap este menni is kellett beindult a buli, de visszatudták tartani. Mintha csak megéreztem volna, hogy bekell pakolnom.. :)
9/16 anonim válasza:
34.héten pakoltam össze a kórházi csomagot! Nyugodtabb voltam,hogy össze volt pakolva,mert ha beindult volna,és nem lett volna össze pakolva...hááát,kapkodhattam volna
Könnyű,és gyors szülést kívánok majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!