Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek hogy indult a szülés és...

Kinek hogy indult a szülés és hányadik héten?

Figyelt kérdés
Voltak e jóslók előtte. Magzatviz elfolyassal vagy fájással kezdődött 39 hetes 3 napos kismami vagyok és már nagyon várom :)
2020. jan. 2. 13:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
39.héten indult be, elkezdett folyni a magzatvíz. Semmi előzménye nem volt, mostam a fogam, épp végeztem vele este, megfordult a fejembe h vajon mikor is fogok szülni, erre érzem h valami folyik... csak kicsit ijedtem meg 😃 nekem nem voltak jóslóim se. Fájásaim se lettek, csak másnap amikor már rámkötötték az oxit. Annyi volt h 3- 4 nappal előtte brutál hasmenésem volt, de olyan h legalább 2 órán át ültem a wc n , durván görcsöltek a beleim. Azt hittem szülés is megindul. Valószínű valami öntisztítás lehetett.
2020. jan. 2. 14:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
39+5naposan, nsm folyt el a magzatvizem. Szules elotti nap este mar éreztem hogy lesz valami. Fajt a derekam de nem a hagyományos derekfajas volt hanem ilyen belenyilalo szurkalo erzes, voltak enyhe gorcseim, nagyon hisztis voltam aznap meg ugy szules elott par nappal. Aztan egyre erosodtek a fajasok ejjel nemis nagyon tudtam aludni es reggel megjobban fajt, aztan delben bementem korhazba mikor mar 10 perces fajasaim voltak. Ctgn neztek a fajasokat feloraig, 1 oraig kb. Aztan mentem szuloszobara adtak glicerines kúpot mondták hogy furodjek le atoltoztem kórházi ruhaba es szuloagyra lefekudtem es ott beszelgettem a noverrel megirta az adataim. Aztan egyre egyre erosodtek a fajasok es erosebbek voltak vegul 9 ora 5 percre szultem meg. Burkot is repesztettek amugy meg adtak be injekciokat. Ja meg ugye volt gatmetszes stb
2020. jan. 2. 14:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Az elsővel reggel munkába menet elmentem vérvételre, ami olyan rossz lett, hogy rögtön befektettek, aztán 3 hét múlva 38+0-án kikapták császárral. A másodiknál programcsászár előtt két nappal (39+3) arra ébredtem pontban éjfélkor, hogy egy hatalmas tócsában fekszem. Bementem, még 8 órát "elvajúdgattam", aztán reggel, amikor befértem a műtőbe, az is császár lett. Jóslóim egyiknél sem voltak.
2020. jan. 2. 14:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
1. 38+5 magzatviz szivargassal. 2. 38+6 fajasokkal (elotte sok josloval)1. 16ora, 2. 4ora🤪
2020. jan. 2. 14:19
 5/13 A kérdező kommentje:
Ha szivárog a magzatviz az utána már ki jön? Vagy csak szivárog végig amíg van
2020. jan. 2. 14:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az első egyből erős, 5-7 perces, összetéveszthetetlen fájásokkal indult, a második indított szülés volt aminek több okból kifolyólag császár lett a vége.
2020. jan. 2. 14:37
 7/13 anonim ***** válasza:
85%
Első szülésem 40+6 hetesen, magzatvízelfolyással kezdődött, semmi előjele nem volt. Reggel még nst-n meg amnioszkópián voltam, másnap indítottak volna. A második 40+2 hetesen, vele otthon fájásokkal kezdődött. Már hetekkel korábban jóslóztam, de mondták, hogy valószínű vele is kihúzom végig. 41 hetesen akarták indítani itt is, de szerencsére egyik esetben sem került rá sor. Természetes úton születtek mindketten, az elsővel 13, a másodikkal 3 órát vajúdtam.
2020. jan. 2. 14:41
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

39+4 illetve kerek 40 hetesen indult, mindkettő fájásokkal.

Jóslóm sok volt előtte mindkét terhességem alatt de ez nem jelent semmit, van akinék egy darab sincs, mégis megindul a szülés gond nélkül.

2020. jan. 2. 14:53
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A magzatvíz nagyrésze elfolyik egyből, de folyamatosan termelődik és szülés során végig folydogálni fog.

Kétszer szültem, jóslók nekem voltak a 30.héttől, nem is gyengék, kb 1 centire nyíltam ki mindkettőnél még az indulás előtti hetekben valamikor.

1.szülés 39 hetesen kezdődött meconiumos magzatviz elfolyással, este 8kor, kórház, ctg, oxitocinos rásegítés, mert nem voltak rendes fájásaim. 11 óra múlva hüvelyi szülés, pár öltés kívül-belül.

2.szülés 41 hetesen pobt ugyanígy kezdődött, csak annyi különbség, hogy éjjel indult, erős csontfájdalomra ébredtem, akkor illeszkedett be a feje, amint felültem, hogy mosdóba elmászom, elfolyott a zöld víz...gyorsabb volt minden és intenzívebb is. A vajúdás nem esett jól a labdan, ahogy először, hanem feküdni akartam. Ugyanúgy infúzió, hüvelyi szülés, itt gyorsabban tágultam, nem is tudom miért kaptam oxitoxint. 9 óra alatt lett meg a második kisfiam.

Most 34 hetes vagyok, le merem fogadni, hogy magzatvizzel indul ő is. :)

2020. jan. 2. 15:38
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Kiírt nap reggelén menstruáció szerű görcsökkel indult. Magzatvíz nem folyt el.
2020. jan. 2. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!