Kinek hogy indult a szülés és hányadik héten?
39+4 illetve kerek 40 hetesen indult, mindkettő fájásokkal.
Jóslóm sok volt előtte mindkét terhességem alatt de ez nem jelent semmit, van akinék egy darab sincs, mégis megindul a szülés gond nélkül.
A magzatvíz nagyrésze elfolyik egyből, de folyamatosan termelődik és szülés során végig folydogálni fog.
Kétszer szültem, jóslók nekem voltak a 30.héttől, nem is gyengék, kb 1 centire nyíltam ki mindkettőnél még az indulás előtti hetekben valamikor.
1.szülés 39 hetesen kezdődött meconiumos magzatviz elfolyással, este 8kor, kórház, ctg, oxitocinos rásegítés, mert nem voltak rendes fájásaim. 11 óra múlva hüvelyi szülés, pár öltés kívül-belül.
2.szülés 41 hetesen pobt ugyanígy kezdődött, csak annyi különbség, hogy éjjel indult, erős csontfájdalomra ébredtem, akkor illeszkedett be a feje, amint felültem, hogy mosdóba elmászom, elfolyott a zöld víz...gyorsabb volt minden és intenzívebb is. A vajúdás nem esett jól a labdan, ahogy először, hanem feküdni akartam. Ugyanúgy infúzió, hüvelyi szülés, itt gyorsabban tágultam, nem is tudom miért kaptam oxitoxint. 9 óra alatt lett meg a második kisfiam.
Most 34 hetes vagyok, le merem fogadni, hogy magzatvizzel indul ő is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!