Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után mikor húzzák ki...

Császár után mikor húzzák ki hasamból a csövet? És mikor rám rakják a műtét után a sópárnát meddig kell eltűrnöm azt is?

Figyelt kérdés
Köszönöm ha írtok,fontos lenne.Vészesen közeleg a csütörtök.
2010. júl. 24. 08:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én írtam, hogy talán rajtam is volt olyan "zsák" mert valamit levett rólam a nővér mikor jött letörölgetni. Egyébként lehet azért nem éreztem, hogy ott volt mert vastag a hájam :D Nekem egyáltalán nem fájt pedig akkor már nem volt hatása az érzéstelenítőnek. Amúgy miért nyomkodták ki belőletek a vért? Nekem sosem csináltak ilyet csak megnézték a betétet és egy géz darabbal letörölgettek alulról, alám tett a nővér egy ágytálat és úgy. Utána leöntött hideg vízzel is, na az kicsit kellemetlen volt. Az a vérkinyomdosás tényleg fájdalmas lehet, nem tudom miért van erre szükség....
2010. júl. 24. 18:12
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én márciusban szültem, és volt mindkettő, bár én nem éltem meg egyiket sem borzalmasnak. A párna csak pár órát volt rajtam, kb. addig amig nem szabadott felkelnem(5-6 óra) utána levették. A cső a váladék felszívására volt, a 3. napon vették le, de szerintem már a 2.-on is leszedték volna, csak eléggé váladékozott, és tovább rajtam hagyták.

2010. júl. 25. 09:35
 13/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Nagyon köszönöm nektek!!Szép babázást,és babavárást!!
2010. júl. 25. 13:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia én fél éve szültem császárral és nekem nem volt egyik sem. Én 12 óra után kelhettem fel, 6 óra után foroghattam az ágyon- az egy csoda volt, mert a nyakam addigra már kitört.
2010. júl. 25. 19:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Cső? Zsák? Ezek újak nekem! Még nem is hallottam róluk, pedig most szültem császárral ápr. végén. Szerintem nekem már a műtét közben leszívták a vért.
2010. júl. 25. 22:04
 16/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Itt Veszprémbe ezt csinálják,és annyira bök a cső,és mikor kihoznak frissen műtve rád teszik a zsákot ami 500kg érzed,nem elég a bajod még ezek is.Csütörtökön újból áttélem majd meg írom,hogy volt.
2010. júl. 26. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!