Mit csináljak hogy beinduljon a szülés?
Figyelt kérdés
40+2 napnál. Végig azt gondoltam hogy sokkal előbb fog jönni a baba, de most már alig bírjuk kivárni. Hallottam a szexről, de azért néhány hete tartunk tőle kicsit a párommal. Viszont ha tényleg segít akkor benne lennénk. Viszont azt olvastuk hogy a legjobb ha “el is megy bent”... nem kaphatok így esetleg valami fertőzést? Külföldön élünk. Itt nem nézik a méhszájat, szóval nem tudom hogy nyitva van e vagy sem.2020. febr. 18. 13:18
2/11 anonim válasza:
Idő
Sajnos hiába akarod siettetni
Mi minden nap szexeltünk 1 hétig
Napi 2 l gonikot ittam
Lépcsőztem
Napi
3-4 végén 5!km t mentem / lépcsőt és emelkedőt is beiktatva/
1l
Málnalevéltea is lecsúszott
2 nappal a szülés előtt, 40+6 2000
Volt a méhszájam
Spontán indult 41+1 .. előtte este lépcsőn dobozokat pakoltam és megittam 2 dl vörösbort már szülésznői javaslatra.../2 pohár/
Hajnalban indult a buli
Kitartás
Együttérzek.. tesó 39+3 ma
4/11 anonim válasza:
Lépcsőzzél. Én indításra feküdtem be, de rossz volt a lift. Mire felértem a 4.-re fájásaim lettek, amelyeke nem múltak; sőt, beindult a szülés.
7/11 anonim válasza:
Mi együtt voltunk a férjemmel 10 perce rá elfolyt a magzatviz hogy enélkül is azt már sosem tudjuk meg. Kereken 40 hetes voltam, pont a kiirt napon jött.
Ismerősöm malnalevel teát ivott, 2 órára rá elfolyt a magzatvize.
Próbáld ki, lepcsozz és lehet megindul.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tegnap este kicsit összebújtunk. Hallottam a mellbimbó ingerlésről is szóval megpróbáltunk azt meg egy kicsit “játszadoztunk”. Rendes szex viszont nem volt. Éjszaka elfojt a magzatvíz egy része. Fájásaim rendszertelenem még de max holnap reggel beindítják. Szóval talán tényleg segített :)
2020. febr. 19. 12:15
9/11 anonim válasza:
Na, hát könnyű szülést, legyen minden rendben aztán ha lesz időd írd meg hogy vagytok.
10/11 anonim válasza:
Könnyű szülést
Bár nekem is ennyitől indulna/ szoptatok is még 🤣/
2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!