Akinek nem volt fogadott orvosa, hogy ment befeküdni a kórházba?
Pénteken mondták a helyi sztkban nst-n, hogy hétfőn menjek befeküdni a kórházba, ha addig nem szülök meg (40+3 leszek akkor). Ilyenkor csak simán odamegyek, hogy jöttem befeküdni? Ti hogy csináltátok?
Tudom, meg kell kérdezni a helyi kórházban, de kíváncsi vagyok, hogy más hogyan tapasztalta.
Ez biztos nem így megy sehol. Kell hozzá egy "beutaló", de minimum egy szakorvosi papír, amit az "sztk-ban" adtak, hogy "kérem xy felvételét terminustúllépés miatt".
Melyik város?
Köszi a választ, igazából múltkor is úgy volt, hogy hasfájással bementem, és azt mondta a recepciós, hogy "egyelőre nem veszem fel az osztályra, nézze meg az orvos, aztán mond valamit". tehát gondolom megint ez lesz, hogy megnéz a doki, és ő ott rögtön tud is adni papírt. Vagyis remélem. Mi is cuccokkal odamegyünk, elküldeni biztos nem fognak :) főleg hogy az sztkban azt mondta a nő, hogy hétvégén is mehetek vizsgálatra, ha nagyon izgulok, de számítsak arra, hogy bent tartanak... szóval remélem ez tényleg ilyen gördülékeny. Bár semmi kedvem befeküdni, de hát ez nem kívánságműsor, ha a babám egészsége a tét.
Köszi a válaszokat. Egyszer feküdtem bent kórházban, akkor is gyerekként, szóval nem értek hozzá :)
Az első szülésemnél nem volt fogadott orvosom. Itt az a protokoll, hogy 40+5nél befektetnek. Előtte 2 nappal voltam nst-n a kórházban, utána az ügyeletes orvos ráírta a leletre hogy x hónap y napján kórházi felvétel.
Második szülésemnél már volt orvosom, előre megbeszélt időpontban mentem a kórházba indításra, azt mondta az orvos hogy a recepción annyit mondjak, hogy befekszem. A recepciós vissza kérdezett hogy biztos szülés lesz? Mondtam igen, gond nélkül mehettem az osztályra felvetetni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!