A Nyíregyházi Kórházban lehet epidurális érzéstelenítést kérni akkor is ha nincs előtte megbeszélve senkivel, tehát ha nincs választott orvosom?
Figyelt kérdés
Ha majd teherbe esek, úgy tervezem, hogy nem fogadok orvost, hanem majd az ügyeletes orvos fogja világra hozni a gyermekemet. Viszont azt is előre eldöntöttem már, hogy epidurális érzéstelenítéssel szeretnék szülni. Lehet ezt Nyíregyházán úgy, hogy nem lesz előre megbeszélve egyetlen orvossal sem?2010. júl. 23. 16:33
1/6 anonim válasza:
Bocsi, hogy nem válaszolok érdemben, de pont ugyanezt a kérdést akartam kiírni, csak Debrecennel kapcsolatban.
Már szültem egyszer, érzéstelenítés nélkül, de most én is epidurált kérnék.
2/6 anonim válasza:
Szia!Én debreceni vagyok,igy az első válaszolónak tudom üzenni,hogy igen adják debrecenben az epidurált,és használja is ki mert nagyon jó.Én májusban szültem vele és a vajúdásból semmit nem éreztem.Viszont van egy nyiregyházi barátnőm ,aki pont mostanában kérdezett rá az edára.Sajna úgy néz ki nem nagyon akarják adni,nem tudom mi lehet az oka.Harcolni kell érte.Szerintem kérdezz már előre rá,és ha lehet ne hagyd annyiban,mindenkinek jár a fájdalom csillapitás.
3/6 anonim válasza:
Van lehetőség Nyíregyházán az EDA-ra, de valamiért nem nagyon adják. Szerintem tuti meg kell beszélni előre. Ha orvost nem akarsz fogadni, szerintem szülésznővel is meg lehet beszélni.
Én márciusban szültem Nyíregyházán, úgy gondoltam, ha az elsőt kibírtam epidurál nélkül, akkor a másodikat is kibírom. Így utólag, nem lett volna rossz:D. Nem tudom pontosan mi a neve valamilyen gázt kell szívni, az bódít, azt mindenki kapja, de nekem nem jött be, iszonyat hányingerem volt tőle.
5/6 anonim válasza:
Kérni lehet,de csak indokolt esetben adnak!
6/6 anonim válasza:
A fájdalom nem elég indok?:O Én 3 hónap múlva fogok szülni, bár már most akkora vagyok mint egy jól megtömött krumpliszsák, vizesedett boka stb... Már annyi nyűgöm van, hogy már csak annyit szeretnék, hogy ne bántsanak többet!!! Fogadott orvosom van, most fogom megkérdezni erről, de ha nem csinál...akkor én átmegyek Debrecenbe szülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!