Negyedik gyermek szüléséről mik a tapasztalatok?
Anyukámról tudok nyilatkozni, ő a negyedik gyermekét(az öcsémet) 20 perc alatt szülte meg, gátvédelemmel...pedig akkor még nem is volt ez bevett szokás, de úgy jött össze, hogy nem kellett vágni.
Ez remélem jó hír:)
Kedves kérdező!
Én is a negyedik babámat várom,most vagyok 30+7 hetes.Szeptember végére vagyok kiírva,vajon kihúzom addig?Vajon könnyű lesz?
Én a harmadikkal nagyon megszenvedtem,pedig akkor arra is azt mondták,hogy hamar meg lesz.Erre 12 óra volt....
Neked mik a tapasztalataid?
Nekem csupán annyi tapasztalatom van ebben, hogy épp szülés előtt az adataimat vették fel amikor óriási nyögéseket hallottam a szülőszoáról és mondták a dokinak, hogy menjen.Erre az legyintett, hogy ááááhhh már a 4.-et szüli, simán menni fog :ODDD
Ment is :OD
Szia!
Én decemberbe szülltem a 4.gyermekemet.A harmadik könnyebb volt.A negyedik se volt hosszú,de fájdalmasabb volt az biztos.Inditott szülés volt.Végül is csak 45 perc volt a fájdalom,de az utolsó 15-20 perc pokoli volt,de megérte!Igazi óriásbébi lett a kisfiam 4300 és 62 cm-rel.
Egyszerűen imádnivaló!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!