Ti hány napot voltatok császár/természetes szülés után a kórházban?
Figyelt kérdés
2020. febr. 1. 17:34
11/26 anonim válasza:
Elsőnél csütörtök hajnalban szültem, szombat délután jöttem haza.
Másodiknál kedden szültem, pénteken jöttem haza.
12/26 anonim válasza:
Természetesen szültem, 3 napot voltunk bent. Szobatársam császáros volt, ő is 3 napig volt
14/26 anonim válasza:
Természetes szülés, 3 nap lett volna, de 5 kg-val született a kisfiam és ráhúztunk még egy napot, hogy nem e sárgul be. Szerencsére minden rendben volt, így 4. nap haza mehettünk. Első gyerekkel 3. nap engedtek ki.
15/26 anonim válasza:
Első 3nap, második 7nap.
Elsővel minden rendben volt, második picur már "influenzásan" született, és bent tartottak minket.
Természetes szülés volt mindkettő
16/26 anonim válasza:
72 óra után kiírtak. A pic-en volt szabad hely, így még 3 napot voltunk ott, de akkor már nem vizsgált orvos.
Második szülés mindketten 72 óra múlva mehettünk haza.
Akkor nem engedtek volna el, ha nincs széklet. Az kritérium volt mind a két kórházban.
17/26 anonim válasza:
Csupán a császár miatt 4 nap lett volna, de besárgult a babám, így 7 lett.
18/26 anonim válasza:
1. szülés természetes, csütörtök délután bújt ki, vasárnap reggel engedtek haza
2. szülés császár, szerda délután emelték ki, szombat délben engedtek haza
19/26 anonim válasza:
5 és 2,5 éve is császárom volt, 2,5 és 1,5 nap után engedtek haza.
20/26 anonim válasza:
Császár.
Kedden szültem pénteken elengedtek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!