Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek is sok cuccotok volt a...

Nektek is sok cuccotok volt a szülőszobára mikor mentetek? Nézem nézem mit vegyek ki de minden kell.

Figyelt kérdés
:)
2020. jan. 31. 21:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
# 19 Nálam az egyik kórházban a nővérszobában őrizték a bőröndöt, ha még nem volt szobád, a másikban a szülőszoba bejáratánál volt egy zárható szekrény, aminek nálad maradt a kulcsa (mint a strandon:)).
2020. febr. 1. 10:03
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

A lányom februárban fog szülni, az én elképzelésemhez képest rengeteg cuccot csomagolt össze.

Persze semmi közöm hozzá, de azért csodálkoztam, mire határozottan közölte, hogy ezek rajta vannak a kórházi listán.

2020. febr. 1. 12:21
 23/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!Utánna kérdeztem ,kaptam listát igazából nekem is azt tanácsolták két külön csomag legyen,sok-sok betét.Viszont ami meglepett a babának semmit nem kell vinnem max cumi,kiskesztyű,sapi..Minden mást adnak.Többi ami nekem azt a listából néztem egy bőrönd jött össze + egy kis táska ami a szülőszobára kell.De jó nagyon,h.megosztottátok a tapasztalataitokat!😊

37hkm.

2020. febr. 1. 20:09
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
A lányom születésekor adtak fertőtlenítőt, popsi krémet, vattát, babaruhát, még a takarót is rendszeresen vastagra cserélték rajta és összehajtva félretették azt, amit vittem. Sajátot nem is használhattam. Akkor kapott otthonit, mikor hazahoztuk.
2020. febr. 1. 20:21
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnél mindent egybe csomagoltam egy nagy bőröndbe, azzal mentünk ugye a szülőszobára. Rámparancsolt a szülésznő, hogy csak a papírjaim meg egy papucs kell, hálóinget ők adnak. Kérdeztem, hogy törölköző kell-e, de nem is értette mit akarnék vele. Bár hogy a papucs mért volt fontos neki, azt nem értem, mert sétálgatni sem engedett. Innivalót sem lehetett bevinni...

Másodikat máshol szültem, ott már külön csomagoltam a szülőszobai meg az osztályos cuccokat. Itt lehetett zuhanyozni beöntés után, szóval a törölközőmet az osztályos cuccok közül kellett mégis előbányásznom. Az elsőnél ugye végig a szülőszobában voltan, másodiknál szinte csak a kitoláskor voltam bent, valamiért kiküldtek a folyosóra vajúdni, szóval a köntösömet is az osztályos cuccból kellett előszednem. Betét mindkét esetben csak az osztályon kellett.

2020. febr. 3. 12:33
 26/26 A kérdező kommentje:
Nagyon Köszi a tapasztalatodat!
2020. febr. 3. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!