Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek is sok cuccotok volt a...

Nektek is sok cuccotok volt a szülőszobára mikor mentetek? Nézem nézem mit vegyek ki de minden kell.

Figyelt kérdés
:)
2020. jan. 31. 21:39
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
73%
A szuloszobara az irataimmal mentem be es egy tekercs wc papirral. Ottani haloinget kellett felvennem.
2020. jan. 31. 21:43
 2/26 anonim ***** válasza:
89%
Nekem kb 3 nagy csomag volt :D kb mintha odaköltöztem volna. velünk volt a kicsi ruhaja, hazamenős ruhàm, nasi stb.
2020. jan. 31. 21:48
 3/26 anonim ***** válasza:
74%

Elso vagyok. :D Bocsi, en mar elotte korhazban voltam, en csak atsetaltam a korterembol a szuloszobara.

Amugy ruhak, baba ruhai, higeniai cuccok voltam nalam.

2020. jan. 31. 21:50
 4/26 anonim ***** válasza:
87%
Elég sok cuccom volt.
2020. jan. 31. 21:51
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mi számít soknak :)

Amit a szülőszobára viszek:

-saját hálóing szülés utánra,

-egy kis és egy nagy törölköző,

-papucs,

-tusoláshoz tusfürdő, fésű, hajcsat, dezodor,

-wc papír, zsebkendő,

-szülés utánra 1 db eldobható bugyi és 1 db betét

-telefontöltő, telefon, iratok, terhességi papírok,

-ásványvíz, rágcsa.

Második szülésem lesz, elsőnél a rágcsát kivéve minden kellett, azt nem engedték.

2020. jan. 31. 21:56
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
A szülőszobára elsőnél zsepi, víz, telefon és 1 kicsi tükör volt nálam, a második indított volt, így készülni kellett cuccokkal, egy kozmetikai táska elég volt
2020. jan. 31. 21:59
 7/26 anonim ***** válasza:
77%

Két nagy utazó táskát pakoltam teli. Ami a kicsiknek kellett csak az elfoglalt egyet. Mondjuk én biztonsági játékos vagyok. Pelenkát is 2 csomaggal vittem. Úgy pakoltam össze, hogy ne legyen baj akkor se ha később jön (betöltött terminussal be kellett feküdni), se ha esetleg szülés után valamilyen okból sokáig kell maradni. Még így is haza kellett egyszer küldenem a ruháimat kimosni és hozatni tisztát. Ugyanis 1 héttel túl vittem és császár miatt szülés után 5 napig kellett ott lenni.

Azt mondom inkább legyen több cucc nálad mint kevesebb

2020. jan. 31. 22:02
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Ahol én szültem, ott mindent fel kellett vinni a szülőszobára, adtak külön szekrényt. Egy gurulós bőröndöm volt, ami kb. a derekamig ért; és full-on meg volt pakolva. És kellettek is azok, amiket bepakoltam, mert hosszabbra is nyúlt a kórházban tartózkodásunk, mint ahogy azt előre gondoltam.
2020. jan. 31. 22:08
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

1 nagy utazótáska kellett, benne:

Kis és nagy törölköző

Köpeny

Papucs

2 hálóing

1 váltás ruha hazamenni

Betét és olyan pamut bugyi, amit nem sajnáltam kidobni

Iratok, telefon, töltő

1 csomag pelenka

Zsepi, nedves wc papír

Tisztasági csomag (mini tusfürdő, fogkefe, fogkrém, deo, fésű)

Ásványvíz, keksz

1 babatakaró

A férjem hozott be babaruhát, hordozót, ami még kellett hazavinni. Most várjuk a következőt, annyit változtatok rajta, hogy gurulós bőröndben viszem majd, hogy ne kelljen súlyt cipelni.

2020. jan. 31. 22:19
 10/26 anonim ***** válasza:
81%
3 utazótáskával mentünk a kórházba. 1 kisebb ami csak a szülőszobára kellett, egy a babának az osztályra és egy nekem az osztályra. Úgy gondolom sok cuccom volt, igen, de én vidékről mentem fel Pestre szülni, 160 km-re lakunk egyébként. A családomat direkt kértem hogy majd otthon látogassanak, a párom sem tudott minden nap jönni, úgyhogy én minden elképzelhető dolgot elcsomagoltam, amire a leghalványabb esély volt, hogy kelleni fog. Nem bántam meg, úgy éreztem hogy minden helyzetre fel vagyok készülve, és nyilván minden nem, de elég sok minden kellett is. Ha úgy érzed hogy úgy érzed jól magad hogy viszed a cuccokat, hát vidd, nem sok köze van hozzá bárkinek is.
2020. jan. 31. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!