Nektek is sok cuccotok volt a szülőszobára mikor mentetek? Nézem nézem mit vegyek ki de minden kell.
Elso vagyok. :D Bocsi, en mar elotte korhazban voltam, en csak atsetaltam a korterembol a szuloszobara.
Amugy ruhak, baba ruhai, higeniai cuccok voltam nalam.
Nem tudom mi számít soknak :)
Amit a szülőszobára viszek:
-saját hálóing szülés utánra,
-egy kis és egy nagy törölköző,
-papucs,
-tusoláshoz tusfürdő, fésű, hajcsat, dezodor,
-wc papír, zsebkendő,
-szülés utánra 1 db eldobható bugyi és 1 db betét
-telefontöltő, telefon, iratok, terhességi papírok,
-ásványvíz, rágcsa.
Második szülésem lesz, elsőnél a rágcsát kivéve minden kellett, azt nem engedték.
Két nagy utazó táskát pakoltam teli. Ami a kicsiknek kellett csak az elfoglalt egyet. Mondjuk én biztonsági játékos vagyok. Pelenkát is 2 csomaggal vittem. Úgy pakoltam össze, hogy ne legyen baj akkor se ha később jön (betöltött terminussal be kellett feküdni), se ha esetleg szülés után valamilyen okból sokáig kell maradni. Még így is haza kellett egyszer küldenem a ruháimat kimosni és hozatni tisztát. Ugyanis 1 héttel túl vittem és császár miatt szülés után 5 napig kellett ott lenni.
Azt mondom inkább legyen több cucc nálad mint kevesebb
1 nagy utazótáska kellett, benne:
Kis és nagy törölköző
Köpeny
Papucs
2 hálóing
1 váltás ruha hazamenni
Betét és olyan pamut bugyi, amit nem sajnáltam kidobni
Iratok, telefon, töltő
1 csomag pelenka
Zsepi, nedves wc papír
Tisztasági csomag (mini tusfürdő, fogkefe, fogkrém, deo, fésű)
Ásványvíz, keksz
1 babatakaró
A férjem hozott be babaruhát, hordozót, ami még kellett hazavinni. Most várjuk a következőt, annyit változtatok rajta, hogy gurulós bőröndben viszem majd, hogy ne kelljen súlyt cipelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!