Panikbetegen merjek gyereket vállalni?
Figyelt kérdés
Nagyon erős hangulat ingadozasom van egy régi serelembol kifolyolag. Egyszer jól vagyok es masik alkalommal pedig egesz nap sirok es stresszelek. Szeretnek babát, de felek hogy artana a terhesegem alatti hangulat ingadozasom neki. Voltatok már hasonló helyzetben?2020. jan. 28. 16:22
11/12 anonim 

válasza:

Férjed hogy áll ehhez? Ő ismer igazán. Szeretni betegen is tudod a babát. Pszichológushoz is mehetsz a terhesség/gyes alatt. Sokat fejlődhetsz, mire olyan nagy lesz hogy bármit felfogna a bajodból.
12/12 anonim 

válasza:

A 3.baba vállalása előtt 1 évvel jött a pánikbetegségem, de nem kezeltek gyogyszeresen, kognitív terápiára és autogén tréningre jártam. Segített, de legjobban a felismerés segít, hogy nem szervileg vagyok rosszul. Ha ez az infó megvan, a rohamot csírájában elfojtom.
Vállaltuk és egyetlen egyszer uralkodott el rajtam most terhesen, 22 hetesen egy makacs keményedés sorozat után, ami nem akart elmúlni. Szóval a fizikai tünetem felett érzett tehetetlenség váltotta ki, de több nem volt. Akkor is orvos rám tekintése tudott lenyugtatni, el is múlt a görcs.
Ha nem szedsz semmit és kognitív kezelésre eljársz, vállald. De amit írsz az nekem is depresszió gyanús egy picit. Dokit kérdezd meg.
38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!