Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gerincferdüléssel érdemes...

Gerincferdüléssel érdemes gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

Gyógytornára,uszásra jártam évekig gyerekkoromban,nem lett sokkal jobb..

Nem vagyok púpos,"csak" olyan görbe,ami nem akadályoz semmiben sem,ruhában nem is igen látszik csak kicsit,de pl ha sokat gyaloglok,nagyon megfájdul a derekam(állástól nem).

2018. máj. 24. 19:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
76%
Én vállaltam.
2018. máj. 24. 19:50
 2/20 anonim ***** válasza:
65%
Persze
2018. máj. 24. 19:56
 3/20 anonim ***** válasza:
46%

Neked nem.

Bocs, de ha ez egyáltalán felmerült benned, hogy egy ilyen kis hiba miatt ne vállalj gyereket, akkor talán tényleg nem kellene.

2018. máj. 24. 20:00
 4/20 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy elkezd okoskodni valaki :D Igazából olyanok véleménye érdekelne,akiknek hasonló problémájuk van/volt.A gyaloglásnál kb 1 óra után kezdődnek a gondok,utána már muszáj leülnöm és előre hajolnom,kb 1 perc után roppan egyet a derekam és helyre jön.
2018. máj. 24. 20:15
 5/20 anonim ***** válasza:
53%
Bocs de igaza van az utolsònak. Ez nem okoskodàs. Elèg furcsàn hangzik, hogy ezen mùlik meg ez a kèrdès, hogy gerincferdülèssel vàllalj e gyereket... Hàt ettől nagyobb problèmàkkal is vàllalnak gyereket ès aki igazàn akar annak ez nem akadàly ès kèrdès. Ès ha te egy gerincferdülès miatt gondolkozol ezen, akkor elèg gàz, hogy mèg te neveted ki azt aki azt ìrja, h talàn jobb ha te nem vàllalsz...
2018. máj. 24. 20:38
 6/20 anonim ***** válasza:
52%
Ràadàsul hogy mèg azt is ìrtad, hogy nem akadàlyoz SEMMIBEN!! Akkor?? Valòban szeretnèl babàt? Ès gy.k-n kèrdezed hogy vàllalj? Ez is elèg komolytalan szàmomra. Ùgyhogy èn is azt mondanàm, hogy NE!
2018. máj. 24. 20:41
 7/20 anonim ***** válasza:
81%
Amiatt aggódsz, hogy örökli a gyerek, vagy amiatt, hogy rosszabbodni fog az állapotod? Valószínűleg rosszabbodni fog, a terhesség és a gyerekek emelgetése nem fog használni a gerincferdülésnek. Ha benned felmerül a kérdés, hogy emiatt nem vállalsz gyereket, akkor úgy tűnik, még nem jött el az ideje. Egy gyerek sok változást okoz az ember testén, ezt sajnos el kell fogadni.
2018. máj. 24. 20:45
 8/20 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Vállaltam, kettőt is. Nemcsak gerincferdülésemcan, de a csípőm.is laza.

Az élős terhességemnél kb. félidőtől, másodiknál az 5. héttől fájt a derekam, meg a hátam. Alig tudtam felkelni, felállni, elindulni.

De természetés úton megszültem mindegyiket. Akkor a szülési fájdalom elnyomta az addigit.

Első szülés után szinte azonnal rendbe jöttem, második után meg 9 hónap kellett, de néha még most is fáj (10hós a picim).

Nem elijeszteni akartalak, mert megéri, csak leírtam velem, hogy volt.

2018. máj. 24. 21:01
 9/20 anonim ***** válasza:
48%
8. vagyok
2018. máj. 24. 21:02
 10/20 anonim ***** válasza:
48%

8. vagyok

Bocsi véletlen elküldte

gerincferdülésemcan = gerincferdülésem van

élős = első

Bocs, a hibákért is.

2018. máj. 24. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!