Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Panikbetegen merjek gyereket...

Panikbetegen merjek gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
Nagyon erős hangulat ingadozasom van egy régi serelembol kifolyolag. Egyszer jól vagyok es masik alkalommal pedig egesz nap sirok es stresszelek. Szeretnek babát, de felek hogy artana a terhesegem alatti hangulat ingadozasom neki. Voltatok már hasonló helyzetben?
2020. jan. 28. 16:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Második szülésem után jött ez a " betegség " , nem vállalok többet de nem a pánikbetegség a fő indoka ennek . Lett egy védekezés mellett baba , viszont akkor nagyon bepanikoltam ,nem vállaltam . Van rengeteg pánikbeteg aki szül , én könnyen írok hiszen mint már említettem nekem a második gyerek után jött ki !
2020. jan. 28. 16:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne. Menj kezeltesd magad előbb egy pszichiáterrel. A hangulatingadozas nem pánikbetegség jele, hanem depresszió
2020. jan. 28. 16:32
 3/12 anonim ***** válasza:

#2/2

Első válaszoló vagyok ,na igen így van ,efelett át is siklottam csak a pánikbeteg szó maradt meg .

2020. jan. 28. 16:33
 4/12 A kérdező kommentje:
Felek hogy ebből nincs kiút! :( Már 2 eve szenvedek.
2020. jan. 28. 16:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Pszichiáter.
2020. jan. 28. 16:48
 6/12 anonim ***** válasza:
92%

Anyám így vállalt. Volt hogy buszra sem mert szállni és sétálnunk kellett.

Nyaralni sosem mentünk a betegsége miatt.

Tömegbe, pl. állatkert, strand, színház csak tinikoromban jöhetett szóba, amikor már barátnőkkel mentem.

Az egész gyerekkorom anyám betegségéről szólt. Nem jó visszagondolni, hogy mennyi mindenből maradtam ki.

2020. jan. 28. 16:53
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem amíg nem kezelteted magad, ne vállalj gyereket. Egy pánikbeteg, depressziós nő nem igen tudja ellátni a gyerekét.
2020. jan. 28. 17:08
 8/12 anonim ***** válasza:
79%

6-os

Uhh azért az durva ... Én mint első válaszoló , minden fejben dől el , volt egy mélypont amikor igazából senki sem tudta mi a baj , hiszen olyan hirtelen jött , pszichiáter elmentem első alkalom után egy magán pszichiáter felkerestem aki nem gyógyszerek akart tömni , és nem azt mondom nem szokott jönni a pánik ,de én erősebb vagyok . Buszra szállok , jövök megyek gyerekek programok , mindent . Fejben dől el , persze van olyan aki azt mondja ugyan , pedig így van kis önismeret !

2020. jan. 28. 18:25
 9/12 anonim ***** válasza:
40%
10 éve pánik betegségben szenvedek folyamatos kezelés és. Kontroll gyógyszer kezelést kaptam pl egyedül nem. Közlekedem és nem vagyok meg sehol mert arra gondolok hogy rámtőr a pánik és mi lesz és ennek. Ellenére van egy gyönyörű 7 éves kisfiam illetve most 3 hónapos kismama vagyok! A magabiztosság. Sokat jelent tudod minden agyban dől el! Legjobbakat kívánom
2020. jan. 28. 18:54
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!!!!!
2020. jan. 28. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!