Panikbetegen merjek gyereket vállalni?
#2/2
Első válaszoló vagyok ,na igen így van ,efelett át is siklottam csak a pánikbeteg szó maradt meg .
Anyám így vállalt. Volt hogy buszra sem mert szállni és sétálnunk kellett.
Nyaralni sosem mentünk a betegsége miatt.
Tömegbe, pl. állatkert, strand, színház csak tinikoromban jöhetett szóba, amikor már barátnőkkel mentem.
Az egész gyerekkorom anyám betegségéről szólt. Nem jó visszagondolni, hogy mennyi mindenből maradtam ki.
6-os
Uhh azért az durva ... Én mint első válaszoló , minden fejben dől el , volt egy mélypont amikor igazából senki sem tudta mi a baj , hiszen olyan hirtelen jött , pszichiáter elmentem első alkalom után egy magán pszichiáter felkerestem aki nem gyógyszerek akart tömni , és nem azt mondom nem szokott jönni a pánik ,de én erősebb vagyok . Buszra szállok , jövök megyek gyerekek programok , mindent . Fejben dől el , persze van olyan aki azt mondja ugyan , pedig így van kis önismeret !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!