Volt időtök tusolni, hajatmosni elrendezni magatok szülés elött mikor fájásaitok voltak?
Este fürdés lefeküdtünk éjfél után 10 perccel elkezdett folyni a magzatvíz. Természetesen hiányzott még a férjem papucsa a táskából as hát az nagyon fontos :) így lemostam betettem, de nekem olyan gyorsan jöttek a fájások, hogy 00:31-kor mikor elindultunk már 2-3 percenként jött. 03:55-kor már meg is lett a lányom.
Most 21 hetes vagyok és kíváncsian várom, hogy fog alakulni a szülés
Jó Babavárást!
Nekem legutóbb egy pukkanassal indult a buli este 9kor, rögtön utána mar rögtön nagyon erős fájások jöttek, úgyhogy ugy ahogy voltam mentunk a korhazba, ahol mar átöltözni se volt idő, se epi es társai, 23:11kor mar kint is volt a baby.
Az előző szulesem viszont szépen lassan haladt, épphogy érezhető fájásokkal kezdodott, ez 12 ora volt az első fajastol a szuletesig, úgyhogy itt volt idom meg mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!