6 hetes kontrollra akkor is akkeo kell menni ha még az illető vérzik?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy nem biztos hogy kellemes élmény a nő és az orvos részéről is ha még vérzik a nő. Lehet később is menni, vagy az orvost nem fogja érdekelni?2020. jan. 25. 23:50
1/5 anonim válasza:
Azert 6 hetnel mar nem nagyon kellene szerintem verezni, legalabbis ugy nem, hogy az zavaro legyen a vizsgalat kozben.
Hivd fel a rendelot es kerdezd meg.
2/5 anonim válasza:
Igen, kell menni. Legalább rögtön megkérdezheted, hogy az a vérzés normális-e vagy sem. Az orvost nem fogja zavarni, sokan mennek hozzá úgy is, hogy éppen vérzés a panaszuk. Óket is meg tudják vizsgálni.
3/5 khniki válasza:
Én később voltam, mert úgy kaptam időpontot. D e pl a vérzésem nékem is csak a 8. hétre múlt el.
4/5 anonim válasza:
Én is az egyik gyereknél 8 hétig véreztem (doki azt mondta, még belefér), és valamikor a hetedik héten kaptam időpontot.
5/5 anonim válasza:
Az orvosnak ez nem kellemetlen, vérzéssel is mehetsz.
Lehet menni később is.
Egyébként nem kötelező /sajnos/, de nagyon ajánlott
6 hét a vérzésbe belefér... de bem általsbos, nem baj ha megnéz, mert lehetnek okai is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!