Szerintetek nagy baj hogy nem mentem 6 hetes kontrollra vissza?
Figyelt kérdés
2019. dec. 12. 13:47
1/12 anonim válasza:
Én szeretném tudni, hogy minden rendben van e velem, nem maradt e valami szövődmény. Nekem az orvosom épp nyaralt, 8 hét múlva hívott.
2/12 anonim válasza:
Az orvosnak nem csak max neked hogy nem tudod mennyire gyógyultál meg. Én azonnal tudni akarom szexelhetek e végre:D januárban telik le a 6 hetem.
3/12 Reni 28 válasza:
Én csak 8 hét múlva mentem vissza, de nekem fontos volt tudnom hogy van - e valami bajom
4/12 anonim válasza:
Én 3 honapra rá jutottam el, de tudni akartam, hogy minden oké.
6/12 anonim válasza:
Én nem mentem vissza.
Lassan 2 volt a fiam mikor mentem. Akkor sem volt problémám, azért mentem mert intéztem az elköttetést. Akkor volt rákszűrés, uh, vérvétel.
Mondjuk nekem szerencsém volt mert nem volt semmi, de lehetnek olyan szövődmények, amik ott derülnek ki, szóval ajánlatos elmenni.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2019. dec. 12. 18:59
8/12 anonim válasza:
Mikor szültél? Meg visszamehetsz. Nekem pl kell mennem rakszuresre szules utan 6 hónappal bár én vtam a 6 hetesen is. Engem is érdekelt mi a helyzet lenn.
9/12 A kérdező kommentje:
3 hónapja. De én direkt nem mentem vissza mert örülök hogy meg szültem nem akarom hogy megpiszkáljon a doktor mikor végre már nem fáj egyáltalán
2019. dec. 12. 20:52
10/12 anonim válasza:
Én visszaménk,inkább most derüljön ki ha van valami.Nem fog fajni a vizsgálat de lehet hogy kellemetlen,de te tudod hogy mennyire fontos tudni hogy odalenn szülés után is minden ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!