Ha két szülés között sok idő telik el, akkor az tényleg olyan, mintha két első szülés lenne?
Figyelt kérdés
Vagy azért emlékszik a test akkor is, hogy mit kell csinálni? Akkoris hamarabb lezajlik a tágulási szakasz? Nalam 7 év lesz a kettő között.2020. jan. 23. 15:45
1/7 anonim válasza:
Az elsőnél 12 órát vajúdtam a kórházban. Másodiknál 5 órát, abból majdnem kettőt itthon. Nekem nem volt olyan fájdalmas, mint az első. A nagyobbik fiam 4200 gramm 55 cm volt, a kicsi most született 56 cm és 4650 gramm. Mindkettő spontán hüvelyi szülés volt.
2/7 anonim válasza:
Nekem 4 év volt a kettő között. Az elsőnél majdnem 2 napig vajúdtam, mire elfolyt a magzatvíz, utána viszont felgyorsultak az események, és 3 óra múlva megszületett a lányunk. A fiúnkkal itthon vajúdtam majdnem egy napot, de egyáltalán nem volt vészes. Nem éreztem erősnek a fájásokat. Miután a víz elment kb. 3 és fél óra telt el, de abból az utolsó másfél volt csak kemény. Egyáltalán nem viselt meg, és nagyon gyorsan helyrejöttem utána. Szóval nekem pozitív élmény volt az elsőhöz képest.
3/7 anonim válasza:
1,5 év volt a kettő között és a második sokkal fájdalmasabb, hosszabb volt, bár pozitívabb szuleselmeny volt
4/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem 8év telt el két szülés közt. Az első korházba indulástól amig a babámat a kezembe adták másfél óra volt. A második... kis magzatviz szivárgás reggel.. fájásgyengeség-oxitoxin ~~pokoli fájdalmak~~ csak este 9kor született meg a fiam...
pedig úton útfélen azt hallottam a második könnyebb lesz, szóval én nagyon nyugodt voltam. :D
mint ahogy minden terhesség úgy minden szülés más! :)
Könnyű szülést kívánok Neked!
6/7 anonim válasza:
5 év 9 hónap van a 2 kozt. Mindkettő 7 ora alatt megvolt, de a nagy konnyen szuletett, alig fájt, a második pedig borzalmas volt.
7/7 anonim válasza:
8 év különbség, de nem volt az utolsó olyan, mintha első lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!