Volt úgy valaki, hogy nem tudták kórházba vinni, így neki kellett vezetni, amikor beindult a szülés?
Szerintem még nem volt ilyen aki maga vezetett volna be a kórházba. Minden értelmes nő inkább mentőt vagy taxit hív.
Egy erősebb fájásnál reflexből biztos telibe nyomtam volna vagy a féket, vagy a gázt...
Ami egyes esetekben nem feltétlenül gáz, de murphie törvénye, hogy nem akkor fogod tövig nyomni a féket mikor a piros lámpánál állsz, hanem mikor a legnagyobb kereszteződésben vagy és 5 oldalról fog beléd jönni 5 kocsi.
Jelentem en 5 perces fajasokkal mentem keresztul pesten...
Nem nem volt para mert az elozo szuleseim is lassuak es majdnem fajdalommentesek voltak a kitolasig.
Amugy a nagyobbakra anyam vigyazott az exem dolgozott (amugy jogsija sincs) szoval maradt az h szepen 30 perc alatt bevezettem. Este 10kor indultam hetkoznap majdnem ures volt a varos.
Ra majd fel napra lett meg a gyerek. 2x leallt a szules. De halistennek nyugton hagytak vajudni. Setaltam olvastam neteztem kozbe. Igazabol nekem mem fajtak a osszehuzodasok, a kitolas az igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!