Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti szülésnél teljesen csupaszo...

Ti szülésnél teljesen csupaszok voltatok intim tájékon?

Figyelt kérdés

Fura lehet a kérdés, de hallottam már olyat hogy valakit a szülése idején az ott dolgozó megszólta hogy miért nem volt képes megborotválni, mert így neki kell azt is megcsinálnia....😑

Én még csak a terhességem közepén járok ám nem tudom hogy a végefele amikor a has is nagyobb lesz jóval akkor hogyan lehet kivitelezni? Bár a férjem felajánlotta hogy ő szívesen megcsinálná, de inkább magamra hagynám a feladatot. :D

Ráadásul a végefele kiszámíthatatlan hogy a szülés is mikor indul be, mi van ha éppen akkor nem borotvált? Lehet csak én gondolom túl.

2020. jan. 11. 13:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%

Nekem olyan nagy volt a hasam, hogy már tükörrel sem tudtam megoldani. A szülésznőnek meg egyébként ez a dolga (többek között), úgyhogy ezen ne izgasd magad. A bunkóságot elkerülni úgysem tudod, nekem fogadott szülésznőm volt, de az ügyeletes személyzetből ketten olyan minősíthetetlenül beszéltek velem, hogy legszívesebben panaszt tettem volna rájuk.

Viszont nem elvárás a kórházban, hogy borotváltan menj oda, csak már hozzászoktak, hogy mostanában ezt mindenki maga intézi.

2020. jan. 11. 14:22
 12/19 anonim ***** válasza:
24%
Elsőnél legyantáztattam pár nappal előtte, teljesen sima volt mindenhol mégis elővették a borotvát sürg.császár előtt. A fura nézésemre azt mondta a nővér, hogy csak itt maradt 2 szál... Másodiknál naponta átborotváltam tükörből.
2020. jan. 11. 14:31
 13/19 anonim ***** válasza:
64%
Én a terhesség vége felé már nem tudtam borotválni, és így szültem. Kutyát nem érdekelte, senki egy szót nem szólt ez miatt. Szerintem rengeteg ilyent láttak már.
2020. jan. 11. 15:13
 14/19 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy borotvaltam, csak tükörrel, meg tapogattam 😅

Szülés előtti este borotválkoztam (program császár) de meg1x megkapargattak a műtét napján...... 🤷‍♀️

2020. jan. 11. 15:24
 15/19 anonim ***** válasza:

Amúgy nem csupaszon "hordom"

Fazonírozom, kb hetente 2-szer

Szülésre leszedtem.

Egyébként a vajúdás kezdetén úgyis letusolsz

Én 2-szer is megtettem, az első alatt frissen megcsináltam. (41+1)

Nem akartam h életlen vorotvával a 2 perces fájás alatt ezzel keljen vacakolni a kórházban..

2020. jan. 11. 15:27
 16/19 anonim ***** válasza:
34%
Nem azért borotválnak, mert nem tetszik nekik a fazon, hanem mert hatalmas baj lehet, ha rossz helyre kerül szőr.
2020. jan. 11. 20:36
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha a szeméremdomb szőrös ahhoz nem fognak nyúlni, a hüvely környékén borotválnak ha nagyon szőrös de 2-3 napos borosta sem gáz.

En előző nap napközben intéztem tükörből mert jóslóim voltak, másnap szültem

2020. jan. 11. 20:57
 18/19 anonim ***** válasza:
67%
Anno hajnal 3kor felkeltem pisilni és pici vér volt a papiron torlesnel...na akkor tudtam es ereztem, hogy ez tagulasi verzes lesz de meg megprobaltam visszafekudni kicsit aludni de nem tudtam mert olyan erzes volt mint mikor meg akar jonni. Na akkor fogtam magam es mentem zuhanyozni, hajat mosni es szorteleniteni...na az egesz volt kb 1 ora de megerte mert nyugodt szivvel mentem szulni, hogy borotvalni engem nem fognak 😀
2020. jan. 12. 21:47
 19/19 khniki ***** válasza:
Én gyantáztattam a vége felé. Óriási hasam volt.
2020. jan. 13. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!