Ti szülésnél teljesen csupaszok voltatok intim tájékon?
Fura lehet a kérdés, de hallottam már olyat hogy valakit a szülése idején az ott dolgozó megszólta hogy miért nem volt képes megborotválni, mert így neki kell azt is megcsinálnia....😑
Én még csak a terhességem közepén járok ám nem tudom hogy a végefele amikor a has is nagyobb lesz jóval akkor hogyan lehet kivitelezni? Bár a férjem felajánlotta hogy ő szívesen megcsinálná, de inkább magamra hagynám a feladatot. :D
Ráadásul a végefele kiszámíthatatlan hogy a szülés is mikor indul be, mi van ha éppen akkor nem borotvált? Lehet csak én gondolom túl.
Nekem olyan nagy volt a hasam, hogy már tükörrel sem tudtam megoldani. A szülésznőnek meg egyébként ez a dolga (többek között), úgyhogy ezen ne izgasd magad. A bunkóságot elkerülni úgysem tudod, nekem fogadott szülésznőm volt, de az ügyeletes személyzetből ketten olyan minősíthetetlenül beszéltek velem, hogy legszívesebben panaszt tettem volna rájuk.
Viszont nem elvárás a kórházban, hogy borotváltan menj oda, csak már hozzászoktak, hogy mostanában ezt mindenki maga intézi.
Ugyanúgy borotvaltam, csak tükörrel, meg tapogattam 😅
Szülés előtti este borotválkoztam (program császár) de meg1x megkapargattak a műtét napján...... 🤷♀️
Amúgy nem csupaszon "hordom"
Fazonírozom, kb hetente 2-szer
Szülésre leszedtem.
Egyébként a vajúdás kezdetén úgyis letusolsz
Én 2-szer is megtettem, az első alatt frissen megcsináltam. (41+1)
Nem akartam h életlen vorotvával a 2 perces fájás alatt ezzel keljen vacakolni a kórházban..
Ha a szeméremdomb szőrös ahhoz nem fognak nyúlni, a hüvely környékén borotválnak ha nagyon szőrös de 2-3 napos borosta sem gáz.
En előző nap napközben intéztem tükörből mert jóslóim voltak, másnap szültem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!