Nalatok hogyan kezdodott a szules?
40+5 hetes vagyok, gyakorlatilag semmi jelet nem tapasztalom, hogy ki akarna bujni a kisfiam :)
Derult egbol villamcsapas, vagy nektek volt valami elojele?
40+6 naposan befeküdtem a kórházba abban a tudatban, hogy pár nap múlva indítják, ha addig nem indul magától.
Még ki sem pakoltam, kértek egy vizelet mintát, majd 5 perc múlva egy orvossal jött a nővérke, hogy ez toxemia és 10 perc múlva császár... Nagy volt az ilyedség, de itt szuszog az ölemben a 6 hónapos egészséges lányom 😊
Gyors és könnyű szülést kívánok!
Az elsőnél éjszaka negyed 2- kor egy nyillalásra ébreftem. Legyintettem, majd elmúlik, hat nem múlt. Szabályosan 3 percenként jött a nyillalás. Néztek ctg- vel, de semmit nem mutatott. Meconiumos magzatvíz miatt indították a szűlést 40+4- en. Oxit kaptam, 13 óra alatt sem tágultam, a fiam szívhangja esett, megcsászároztak.
A második szűlésre két lábon jöttem be, ctg- re kötve vártam az orvosra és szabad műtőre. A második jobb volt, kimaradt a hosszú vajúdási szakasz. Nem merültem ki, nem sokkolt a hirtelen császár stb. Holnap mehetünk haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!