Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nalatok hogyan kezdodott a...

Nalatok hogyan kezdodott a szules?

Figyelt kérdés

40+5 hetes vagyok, gyakorlatilag semmi jelet nem tapasztalom, hogy ki akarna bujni a kisfiam :)

Derult egbol villamcsapas, vagy nektek volt valami elojele?

2020. jan. 9. 10:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

40+6 naposan befeküdtem a kórházba abban a tudatban, hogy pár nap múlva indítják, ha addig nem indul magától.

Még ki sem pakoltam, kértek egy vizelet mintát, majd 5 perc múlva egy orvossal jött a nővérke, hogy ez toxemia és 10 perc múlva császár... Nagy volt az ilyedség, de itt szuszog az ölemben a 6 hónapos egészséges lányom 😊

Gyors és könnyű szülést kívánok!

2020. jan. 9. 22:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyákdugó már egy hete elment. Első jel a tágulási vérzés volt, rá pár órára kezdődtek a fájások. Nagyon lassan tágult, még másfél napig otthon voltunk mire tényleg sűrű rendszeresen fájások lettek, azután még 7 óráig voltak a kórházban szülésig
2020. jan. 9. 23:42
 13/14 anonim ***** válasza:
40+6, épp készülődtem reggel az aktuális vizsgálatra, amikor elkezdett szivárogni a víz. Innen még órákig nem voltak értékelhető fájásaim, nem tágultam, úgyhogy délután 2 körül burkot repesztettek, és akkor beindultak a fájások. Az oxitocint én visszautasítottam, végül anélkül is beindult.
2020. jan. 11. 14:39
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnél éjszaka negyed 2- kor egy nyillalásra ébreftem. Legyintettem, majd elmúlik, hat nem múlt. Szabályosan 3 percenként jött a nyillalás. Néztek ctg- vel, de semmit nem mutatott. Meconiumos magzatvíz miatt indították a szűlést 40+4- en. Oxit kaptam, 13 óra alatt sem tágultam, a fiam szívhangja esett, megcsászároztak.

A második szűlésre két lábon jöttem be, ctg- re kötve vártam az orvosra és szabad műtőre. A második jobb volt, kimaradt a hosszú vajúdási szakasz. Nem merültem ki, nem sokkolt a hirtelen császár stb. Holnap mehetünk haza.

2020. jan. 12. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!