Nalatok hogyan kezdodott a szules?
40+5 hetes vagyok, gyakorlatilag semmi jelet nem tapasztalom, hogy ki akarna bujni a kisfiam :)
Derult egbol villamcsapas, vagy nektek volt valami elojele?
Az elsőnél 40+4nél befektettek a kórházba. 40+5: délelőtt UH, vizsgálat, semmi jele a szülésnek. Majd délután 3kor egyik percről a másikra egyből 5-7 perces fájások, egyből tudtam hogy ez már az. 19 óra múlva megszületett a fiam. :)
A második szülésem indított volt, ami végül császár lett.
Derült égböl.
Elsö gyereknél kb 30 hetes kortól volt elöfájásom nagyon keményen. Koraszülött veszélyem volt.
Majd kb 40 hetesen minden keményedés elmúlt és 42 hetesen beküldtek a korházba. Mikor beértem már ott egy erös fájásom jött az égböl... Majd 4 óra múlva spontán meg volt a gyerek.
Második gyereknél sem volt semmi jele. A kiirt elötti este úgy mentünk el aludni, hogy ma sem szülünk már... Majd kb fél óra múlva durr elpattant a burok(hallottam), majd 3 óra múlva kint volt a lányom.
40+4: erős mensigörcs és távozott a nyákdugó, pár órával később 10 perces fájások
40+5:leálltak a fájások kb 6 órán át semmi, utána elkezdődött kb 7 perces fájásokkal
40+6: késő este császár mert nem tágultam semmit, mekóniumos volt a víz és elájultam a fájdalomtól
Az elsőnél lefeküdtem aludni és elkezdett szívárogni a magzatvíz.
A másodikat oxitocinnal indították
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!